Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva konkurencija,.... Džeko je van konkurencije,.... al totalno,............
Mašala, BiH reprezentacija dobija najjaču klupu na svijetu !
nek je on kupio kucu u Du ....
Možda bi za Džeku najbolje bilo da ide na posudbu u neki prosjećan klub i da bez pritiska pokuša vratiti onu želju za igrom i davanjem golova. Dobro su uradile mnoge svjetske zvjezde koje su otišle u MLS. Ne vidim da je bolje trenutno igrati u npr. Chelsea-ju nego u npr. Toronto FC. Ovakvih poređenja ima bezbroj i mislim da se polako gubi dominacija 5 Evropskih liga u odnosu na ostale. Razlika je to što te svi više kritikuju kad igraš u ovih 5 liga u odnosu na Kinu, Japan, Ameriku itd.....
Bas cool, sad ce Dzekson opet biti samo dzoker, ulazit ce u 82.minuti i davat odlucujuce golove, Mesa ce reci za repku igrat mogu samo standardni u svojim ekipama i opet ce pogazit rijec sa Dzekom.
prije će biti dobija zamjenu....tj nekog ko ce igrati dok on bude grijao klupu. naravno, sem ako se ne trzne malo
Tacno! Dzeko, vec odavno igra na rutinu. Nema tu onog sto ga je ranije krasilo, zelje, brzine, reakcije, sprinta, igre bez lopte, tacnog pasa, kvalitetne povratne, defanzivnog ucinka. Sve je ja oktavu losije.
Sad će opet grijati klupu ko u Manchester City-u. Dobiješ priliku da budeš beton i onda je zezneš kvalitetno. E moj Džekice...
vratit će oni dzeku u Manchester city jer sigurno nije to pojačanje koje je željela Roma. kad istekne ugovor onda će u tursku za troduplo manjhe novce,onda će reći dda mu je dosta nogometa i onda će upisati kurs za trenera u nogometnom svezu BiH i u rekordnom vremenu dobiti licencu i tad će odlučiti da vodi našu A selekciju a ovi će drage volje prihvatiti jer je ipak on legenda kao Slišković,Sušić, bazdarevic a to kakve će rezultate postići,to nije uopće bitno jer je najvažnije da nas legenda vodi!