Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
izmislio fudbal za onog Mandžukića
U wolsburgu je pokaz'o kakav je igrac, ia bi mogo u Bayernu davat golove
Al sa Džekom osvojiše bundes ligu
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
sa minutazom koliku ima zasluzio je da bude na prvom mjestu
@ante sad to je diskutabilno, dovedes covjeka za brdo para i ti mislis da ne zasluzuje da igra? meni bi igrao svaku utakmicu po 120 minuta :) 15 minuta prije i 15 minuta poslije utakmice ;)
@AnteToniPandža.Mo I ja i ti znamo ko i kakav je Mancini...Mrzi Džeku koliko i ti,mrzi BiH koliko i ti,mrzi Arape koji su mu platili,koji su kupili Džeku,koliko i ti...poslije svega,dođe u Međugorje,gdje primi svetu pričest,gdje i kako da se bori protiv nevjernika....rovidna stvar do kraja...Bosno i Is..lamofob...i ti i Mancini...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I@AnteToniPandža.Mo I ja i ti znamo ko i kakav je Mancini...Mrzi Džeku koliko i ti,mrzi BiH koliko i ti,mrzi Arape koji su mu platili,koji su kupili Džeku,koliko i ti...poslije svega,dođe u Međugorje,gdje primi svetu pričest,gdje i kako da se bori protiv nevjernika....rovidna stvar do kraja...Bosno i Is..lamofob...i ti i Mancini...
Napokon da ga i tamo ocijene onako kako zasluzuje, najvrijedniji igrac u Citiju a svi kenjaju tamo po njemu !!! al et HVALA BOGU nasao se i tamo neko pametan, pa sracunao 2+2 !!! Naprijed Dzeko BIH je uz tebe !!!
Legenda
pere njih dzeko na ruke
Volim ga sto mi dan uljepsa ono kada procitam, Džeko je dao go ili asistirao je dva puta. Srce mi ko džamija.
Ma kakav 9-ti on je za mene 1 najbolji,sta me boli za statisiku,Dijamantu nas samo budi ono sto jesi.Bosanski ponos i Bosanska ljudina.
Džeko deveti sa 14 pogodaka, a Hernandez prvi sa 10?? I ko je ova Lusi Suarez?
lusi suarez hahahhah
Alal mu cufte
taaa' neće jelavić !
Edin Džeko, majstor svog zanata :D
dzeko je gospodin na terenu samo ostani takav jos makar cetri god da se igramo lopte u brazilu....
messi+kaka+rvp+bale+neymar=EDIN DZEKO To majstoree
Ko je BABO?
Nije što je naš, al' je igračina