U anketi za najpopularnijeg igrača
313
Džeko bolji od Ibrahimovića, Ronalda, Tottija, Rooneyja...
Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa to ti sve govori o kakvoj se listi radi. al haj znaj ipak se on hrani SUSHIJEM.
kako vas nije stid ovako nesto objavit? obisno ste smece od portala.
Glasajte za Džeku : http://www.iffhs.de/?b002ec70a804f4cd003f09
GLASAJTE ZA DŽEKU, NISMO NIKO I NIŠTA AKO GA NE PROBIJEMO NA PRVO MIJESTO !
to je dokaz koliko je anketa ozbiljna
Gotivim naseg dijamanta, al dajte nemojte proseravati sa ovim glupostima, čuj bolji od Ibre. Ronalda, e ovo je fkt trš od sajta
Tražite posao? Posjetite nas na prvoj društvenoj mreži za poslove Job.ba
Pa možda zato što paćenici zemalja koje nisu u rangu sa bih i armenijom ne postavljaju članke na najposjećenijim portalima sa inidskretnim preporukama da se obavi nacionalna dužnost da bi se kasnije napisao novi članak o tome kako je naš zlatni dečko osvojio najviše glasova. Tako je prošli mjesec bilo sa igračem mjeseca u Cityu - iako je Džeko apsolutno zaslužio nagradu i sovojio ogromnu većinu glasova i od pravih navijača City-a, ipak su naši kompleksaši potpomugnti klixom i ostaom buranijom od portala izglasali toliko puta džeka da je to bio za 16 puta veći broj glasova od bilo kojeg drugog glasanja za igrača mjeseca u City-u. A City je još ranije za istu nagradu bio prisiljen uvesti skraćenu listu kandidata jer su naši kompleksaši glasali za Džeka i kad bi odigrao 7 minuta u cijelom mjesecu. Pa*p*ani bez grama samopoštovanja i mozga da skontaju da time postižu samo kontraefekat.
Da ne grijesim dusu rijec je o najpopluranijem igracu a ne kako ste stavili u naslovu da je bolji....a nije ni popularniji tako kao sto rece neko, brisite ovo i ne brukajte se vise!
http://www.iffhs.de/?32a00e42f0ae2300bf10d00ee2d17f7370eff3702bb1c2bbb6e20e05
Haj izbrisite ovu vijest i ne blamirajte, zivi bili!
J...e/bo majku ako ste vi dobri u glavu kad je vijest o listi na kojoj Ibra ima 423 glasa. Toliko. Realno (iako ga ne mogu zbog krkanskih ispada) ali 1 Ibrahmovic 2 3 4 5 pa ostali nek se redaju.
džeko nije Ibri ni do ja.ja
jes al u ku.rcu.
SVI GOLOVI I PRENOSI NA 4 FUDBAL .COM
J... vam anketu i portal
eh svaka ti cast dzeko.samo pazi da te neka iza tebe ne uzme naka cura naljutice ti se zena.ato sam ja tvoja zena