Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sin: babo,babo kako slomiti dva lika bez da ih dodirujes?? Otac: ne znam sine pitaj Dzeku! :DD
Dobro je, nema još onih iz SDA, SDP, SBB, SBIH, HDZ, HDZ1990, HSP, NSRZB, SNSD, SDS, PDP i drugih ološa da počnu pisat komentare. Ljepota bez njih...
ISTINA o lijenom milijunašu! LAŽ,LAŽ i samo LAŽ!!! LAŽ,LAŽ i samo LAŽ!!! Kad prevedes doslovno na engleski dobiješ knjigu LAZY MILLIONAIRE koju je u originalu napisao Marc Fisher!? Zapamtite! Ljudi će učiniti sve za one koji im ohrabruju snove, opravdavaju neuspjehe, ublažavaju strahove, potvrđuju sumnje i pomažu bacati kamenje na neprijatelje.
OOOOOO EDIN DZEEEEKOOOO OOOOOO EDIN DZEEEEEKOOOO
Niko neće da se zahvali nama iz naše drage SDA na pobjedi,jer Džeko je rođen kada smo mi vladali a sada ne vladamo i ne možemo da šišamo naše ovce,kožu da im deremo.Ne daju ni našem Mensuru Peljti da spusti helikopter na Skenderiju.Zato ćemo mi blokirati parlament.
H.e.b.e.m. ti m.a.j.k.i.c.u. retardiranu...
Pregled svih GOLOVA danasnji utakmica na jednom mjestu! 4fudbal .com
Safete UBLEHO ODLAZI ! ! !
dobro smo prosli - mogli smo vrlo lako izgubiti 3:0 sluzbenim rezultatom.
BRAVO BOSNO I HERCEGOVINO ;;;NOČAS SE SLAVIIIII
AKO B O G DA !!!! to Miralemeeeeeee
Halo ba, kako je Lulic? Jel ozbilna povreda? Ja novinara...
Djeko je promasio dva cista gola.. Misimovic najbolji pojedinac... Bili smo bolji...
Se\\r\\es dzeko da smo bili bolji
E ajmo sad da neki glupi sarajlija napise kako bi to \"mnogo bolje bilo\" da se igralo na Kosevu..puknite ga guzicom