Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dabogda ti pjanić asistirao kod dva pogotka :) :)
Stvarno ste dosadni. Čovjek prešao u Romu i sada javite ako npr. postigne gol. Šta nas više masirate!?
Hajde vise Allaha ti!!!!
M.P.Thompson, poznati hrvatski pjevac najavio je humanitarni koncert na kojem ce u duetu pjevati s Bajom Malim Knindjom. Sredstva prikupljena na ovom konceru ce biti uplacena u Fond "Da seEdinu Dzeki kupi odgovarajuca klupa kako ne bi nazuljao straznjicu". Mnogobrojne poznate licnosti su najavile da ce platiti pomenutom dvojcu i 10x vise karata samo da ne pjevaju na koncertu.
Kako pisu italijanski tiskani mediji, a prenosi Avaz, glavni nesporazum oko potpisivanja ugovora izvjesnog seljaceta sa Grbavice i rimskog nogometnog kluba je stavka koja nije predvidila da uz nogometasa iz MC u Romu dodje i klupa koju je grijao i na kojoj je ostavio neizbrisivi trag svoje straznjice. Naime kako agent koji zastupa E.Dz. istice, njegov sticenik je pri oprobavanju klupe na Stadio della Roma nazuljao donji dio ledja, te je medicniski team Rome trazio transfer klupeiz Manchestera kako postojeca klupa ne bi ozljedila novo pojacanje spiska rezervnih igraca.
Cuj napada: Gervinho, Totti, Dzeko, Pjanic i Salah!!!
FOX News danas javlja da je ruski predsjednik Vladimir Putin stavio nuklearni arsenal u stanje pune borbene gotovosti i zaprijetio FIFA-i i UEFA-i totalnim nuklearnim holokaustom ukoliko Dzeko u petan ne zaigra za Romu. BBC je danas potvrdio da su njihovi Typhon fighter-i presreli tri TU 95 - strateska bombardera koji su vukli kilometarski transparent - Krim Republika - Dzeko u Romi. Danas je doslo do sukopa proruskih separatista i ukrainskih snaga oko Donecka. Povod je kako javlja Itartas bilo neslaganje oko visine transfera izvjensog E.Dz. iz MC u Romu.
Braking News: Na danasnjem zasjedanju Paralamenta F BiH (oba doma) u hitnu proceduru je ubacena rasprava o potpisivanju ugovora E.Dz i AS Roma. Kuriozitet je da se niti jedna partija ili stranka koje cine poziciju i opoziciju nisu sprotivile niti dovele u pitanje narusavanje procedure i Poslovnika PS. Jednoglasno je zakljuceno da Ugovor mora biti potipsan i pozvan je granski Sindikat nogometasa/fusbalera da u Kolektivni ugovor ubace stavke koje ce sprijeciti ovakve incidente i situacije u buducnosti.
Ja mislim da on mora pod hitno da nadje novog Agenta koji zna svoj poso,ebo li ga Irfan papak koji ima svega 4-5 klijenata.
Jel pod kirijom ili je kod Miralema u gostima? :-D
Savez samostalnih sindikata najavio proteste.i generalni strajk ako Edinu ne daju ugovor. Bajramovic pozvao Novalica da podnese ostavku zbog slucaja Dzeko. SSS trazi od SBB, SDP, DF da u nove zakone ubace stavku da se rijesi slucaj Dzeko. Amrica je na opce odusevljenje prisutnih obecala da se nece pojavljivat u javnosti ako Edin potpise ugovor.
Naprijed naš plavi dijamantu! Puuuuno sreće u novoj sredini !!!
Jao sirotana. I za ugovor ga veslaju. Koji je ovo kloc. Kurva mu podvalila tudje kopile, kupio nekretnine koje nisu ciste, sad ga za ugovor veslaju. Koji panglu. Zao mi sirotinje iz Rome koji ce na hladnu klupu sjest ako ovaj kloc ostane bez ugovora.
nije mu niko podvalio dijete jer i sam zna da nije njegovo. a za ugovor ga niko ne vesla jer je ovo normalna pojava u fudbalu.
Racunajuci da Edin ima IQ pileta, cisto sumnjam da zna da dijete nije njegovo. A za Ugovor, stvarno mislis da je normalna situacija da ne potpises ugovor? Stvarno?
ajmo đeko cijeli isil je uz tebe.