Bild o pojačanjima u Bayernu
0

'Džeko bi bio dostojan nasljednik Tonija'

Totalsport
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Tiražni njemački sportski dnevnik Bild razmatra, u članku od utorka, o mogućim pojačanjima Bayerna za sljedeću sezonu koji bi bavarskom klubu pomogli da se vrati na prvo mjesto Bundesligaške tabele.

Sa svježim kapitalom koji je došao u klub (ugovori s Telecomom i Audijem) svakako se mogu kupiti nogometaši čija vrijednost odgovara renomeu kluba, a Bild donosi popis petorice za kojima bi se u minhenskom klubu trebali “okrenuti”.

Ujedno njemački dnevnik nudi čitateljima da glasanjem ponude svoje mišljenje koji bi igrač bio pravo pojačanje za Bavarce. Listu na kojoj se nalaze Schalkeovi Manuel Neuer i Rafinha, Werderov Mesut Özil, te Bayerov Stefan Kießling upotpunjava napadač bh. reprezentacije i Wolfsburga Edin Džeko o kojem Bild piše kao o mogućem pojačanju Milana, ali i dodaje:

“Džeko može otići na kraju sezone uz odštetu od 25 miliona eura. Toni će (najkasnije u ljeto) krenuti u Italiju. Džeko bi bio i više nego njegov dostojan nasljednik...”

Dodajmo da trenutni rezultati ankete u kojoj je sudjelovalo oko 25000 internetskih korisnika Bildove web-stranice pokazuju da čitatelji najviše povjerenja imaju u golmana Neuera (32 posto). Džeko je na četvrtom mjestu sakupio 10 posto glasova.