Uoči sutrašnjeg susreta
0
Džeko: Bayern nas je dosad jedini nadigrao
Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eto vidis sta ti je zalost umjesto da ti je babo kupio loptu on ti kupio knjigu i olovku i tapija ti...
Ljudi moji,ja radim u skoli kao profesor i moja zivotna zarada ukupno iznosi kao Edinova mjesecna plata:) I ko se onda ne bi napio od muke
ZA JEDNU INFORMACIU NAKO LEZERNO UNITED VAS NADIGRAVA JEDNO 80 GODINA HEHEHEE
Ma ko ce Dzekija nadigrati...NIKO...NIKAD.... :=))))))))))
Nadigrao ih samo Bayern a Napoli ih razvaliosamo se ne sjec Dzekson blize proslosti
imate dobre sanse, salju vam trecu ekipu i rezervnog trenera.
nema uspjesnijeg, racionalnijeg i boljeg kluba od Bayern Muenchena, svi su oni nule nasuprot vec navedenom. Naprijed BAYERN ! MIA SAN MIA !
Džekson je večeras u prvoj postavi, ne zbog svoje sposobnosti, više zbog tuđih gluposti....
Pak i Napoli.
Ma kako god ja bi volio da City prođe čisto da vidim Džeksona u nastavku protiv elite :) Sretno vam sutra! Tinyurl.com/d7ky5ek
nadigran je City vise puta ne samo od Bayerna! ili je izjava laznjak ili Dzeko nije bio pri svijesti kada je ovo govorio... :) nadigrao ih Napoli, Bayern, Arsenal, Liverpool... sreca Citya pa imaju dobrog golmana :)
Dzeko bas sam se napaLLa
A kad su vas Arsenalova djeca nadigrala u kupu ?? Jest da su izgubili, al onaj ko je gled\'o tekmu, konta o cemu pricam. A tu noc ste bili skuplji od djece za 100mil funti. Man. City nikad nece biti veliki klub ko Arsenal, Man. utd i Liverpool !
I NAPOLI MOJ EDINE ... JOS SI TI U GLAVI NEZREO ...
tebe je i portugal nadigrao...