Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je dokaz da nam je Brazil sudjen..igrace 32 najboljih ,a mi smo bas tu,medju najboljima,ucite brazilski,ovaj portugalski,trebace narucivati pljeskavice po Sao paolu...
istina igra bolje od casillasa :)
a magazin four four two je napravio listu od 100najvrjedniji igraca.... dzeke nema nikako medju prvi 100!!!!MUHAHAHHA a modric 35..mandzukic 98!!!!!!!!!!!ispred torresa koji je na stotom mjestu... od jedno stotinjak magazina koji su vako istrazivanje pravili oni jedan pronasli gdje je dzeko u prvi 100,,i opet modricu gleda u ledja koji je za 15mjesta bolji hahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahuhuhuhuhuhihihihihihihihihihihihi
red moon je super napiso!!i sta je taj kloc napravio u europi..samo se sramotio.. man.city-real madrid dzeko flop,modric top modric za najboljeg igraca izabran a dzeko za najgoreg,,to sve kaze... modric igra u 1/4finalu lige prvaka a dzeko nije ni u europskoj ligi... modric izabran u kolo lige prvaka,,,a da se bira najgori igrac kola,,,dzeko bi sigurno bio prvi...u 6utakmica sto je odigro bio bi u 5 izabran za najgoreg napadaca...
Džeko? To je ona rezervina rezerva u drugom najgorem klubu Lige prvaka? I to je najbolji bosanski nogometaš? Ako je on najbolji, nije ni čudo da Bosna nikad nigdje nije igrala i nikad imalo jaču reprezentaciju pobijedila.
koji nacionalisticki portal sakriven komentar na kome pise da je modric 23. igrac i da mu dzeko gleda u ledja i to iz daleka
@@emir A messi kao ide iz Barce pa mu se cijena dize na nenormalnih 140 mil. Daj ba pa mogu klub osnovat,napravit stadion i dovest 20 prosjecnih irgaca sa ovim parama,a da jedan igrac toliko vrijedi.Previse nerealno. @curva sud ovo nije plasman reprezentacije vec ukupna vrijednost igraca mi nismo u top 20 ali bicemo uskoro aBd Modric trba zezsca zbog njega sam presto navijati za real,kad sam vidio koji selj.aci mogu doci do tog kluba.
proglasavan???????? sine r.o.k.n.i. se i sta je to dzeko osvojio u europi? p.s. eto nek je dzeko lijep u p.m.
Ret.ard.ir.ani balij.s.ki panj da vise vrijedi od LUISA SUAREZA???!!! AHAHAHHAHAH UZMITE UB.I.JT.E PA SE PI.STO.LJ !
Da su španci pametni, ,sve rasprodat i riješit se ekonomske krize!
Dzeko ispred Xavija?!? e moji argentici.. latite se kakve sapunice pa tamo procjenjujte..
Govori se o postignutoj cijeni na tržištu. Cijena nije isto što i nečija vrijednost. Nemoj da ti patriotizam bude jedini kriterij pri prosuđivanju. Modrić i Džeko jesu predobro plaćeni, a da li toliko i vrijede, čisto sumnjam. Lično mislim da su obojica među najpreplaćenijim fudbalerima na svijetu.
Al cuj modric vrijedniji od Ibrahimovica hahahahahah.....A ovaj nas balvan vrijedni od Suareza SMIJESNO.
Ipak ste vi genocidoslavci nizasta drugo nego za masakriranje nenaoruzanih, granatiranje gradova sa sigurne udaljenosti i paljenje biblioteka fosfornim bombama... k nozi paganine!
Čim se tvoja kćerka, mama i nana dogovore i puste mi onu stvar. Navalile pa nikako da stanu, a sve su isisale što je bilo u njemu.
Džeko ima titulu Bundeslige, najbolji je strijelac i igrač bundeslige, ima titulu Engleske premier lige, proglašavan više puta za igrača mjeseca, jedan je od najbolji strijelaca trenutno.. Modrić ima tu cijenu, nema kvalitet, ružan je ko ku*ac, nikad u europi nije ništa osvojio, lafo vezni igrač nema možda dvije asistencije u sezoni, poklopite se ušima, ode vam modrić brzo u neki lijevi klub ;))
Najvredniji? pa jestel vi pismeni il vam osnovci pisu tekstove....