Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ja sam cuo da je gol upisan Martinsu, ali ipak je upisan Dzeki. Pogledaj na www.bundesliga.de . Dzeko ima 5 golova, jedan manje od Kisslinga. Nego, nije ni vazno... Vazno je da su i on i Miske navecer stigli na koncert Dine Merlina u Minhen i pjevali do zore, a raja skandirala DZEKO DZEEEKOOO ko na utakmici !!!
du schwarzes schwein :D
Informacija NIJE TACNA go nisu priznali DZEKI nego je crnjo martin upisan u listu strijelaca. Steta skino mu je loptu ispred nosa.
Edinu ba treba dodijeliti zlatni ljiljan, i to sad poslije rata! pa ovo je stvarno miracle sto bi ameri rekli, covjek igra loptu a istovremeno unistava zaostale monstrume i dusmane iz proslog rata! kad god da gol oni se pojedose,evo npr. ovaj sa prvim komentom pod nikom naseg dijamanta, sta je mislio stim al ocito da se pogubio skroz... Dijamantu nas...od sad cemo racunati za svaki tvoj gol da si jednog dusmanina unistio! zivio ti nama i igrao fudbal godinama! Amin!
svaki put jedva cekam vikend pa da nasi zabiju koji komad....pa onda dodjem na sa-x samo da pregledam clip i da cujem njemacke komentatore kako komentarisu.... odoh jos jednom da pregledam da cujem svabu kako bosanca hvali... a nekako sam i navikao svaki vikend da slusam ovako .... bravo momci .. bravo SVI zajedno .. bravo miske, bravo dzeko, bravo vedo, bravo salihovicu..bravo za SVE
ovaj Džeko je bog!!!!!!!!!!!!
Prvo je komentator za Dzeka reko :Der Typ ist der Wahnsinn!!!!!! Bosanac a gdje ste vi.................................................................
Je li moze bez ovog \"DIJAMANTU\",idete mi na neku stvar s tim,zar ne znate nesto pametnije reci
Nije bosanskohercegovacki vec NAS reprezentativac! Nabjem vas prepisane.
Ti lažni Edine,ne laži matere ti.Ja volim jednog i jedinog Isusa Krista,spasitelja svjetova.Ko ti je taj Isa,ja ne znam.Prvi put čujem.
Isus se zove Isa A.S. i naravno da ga volim
Edin je nevjerovatan(predobarxD).....protiv 2ojice protiv 3ojice nevjerovatna kvaliteta nesto tako prica ovaj komentator moderator für die nächste mal:nicht wahnsinn sondern EDIN DIAMANT xDDD
za @benedikta Bi vala dobar je ko grom
Samo trpaj i sjaji BOSANSKI DIJAMANTE,a vas dvojica niste duhoviti.
DIJAMANTU, DIJAMANTUU, DIIJAMANTUUUUUUU Edine...