Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jao koliko smo mi proklet narod.Svi drugi svoje dijamante cuvaju i kuju u zvijezde,samo je kod nas sve svedeno na zajebanciju i ponizenje!
Ako je njemu dobra, i vama treba da bude. Potrudite se vi da uzivate sa svojim polovinama a ne brinete o Dzekinoj.
Svaka čast,komšije svoje cijene i vole a u nas fuj,fuj,fuj. Pored naših djeca trebaju nositi imena stranih fudbalera !!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ima li kakav dzekin dres nize budzetski za ovu raju sto ne zive u zvijezdama. Puno brate 131 euro , da je jedno 30 eura moglo bi se izdvojit.
Iz pouzdanih izvora saznao sam da su i sarajevski pijacari narucili preko hiljadu dresova iz kine!
joj sto mi klix ogadi ionako mrskog ovog kloca klocastog
Je li pikio ili kakio ? ;)
Nemanja Vidić prodao više od deset hiljada za sat vremena kad je prešao u United. Najbolji obrambeni fudbaler svih vremena, Zvezdin Nemanja!
Nakon prve utakmice navijaci Rome ce pocet kupovat upaljace. Nakon druge utakmice benzin. Nakon trece utakmice Dzeko ce bjezat glavom bez obzira po ulicama Rima.
Neka si se ukazala. Dugo te nije bilo,valjda si se juce SUSTAVNO odmarala. Postovi o Dzeki placu za tvojim prstima.
Jok, radila trecu smjenu. A sad odoh na Red Carpet SFF-a.
da nema Dzeke klix ne bi imao sta da pise 😃
Bas sam se zabrinula. Nije bilo vijesto o klocu punih 23 min.
Ne bude li ispunio očekivanja taj isti dres će paliti a Džeku spopadat na treningu iz drugih razloga. Italijani su to...
Ooooo edin dzekooooo