Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mancini je ubio Dzekino samopouzdanje. Mancini je k.a.r.i.n.a. od trenera – moze Brotnjo trenirati… i to naguzove. Johnson lijevak na desnoj strain… frajer ne zna centrirati desnom, samo “sijece” unutra na lijevu nogu… Barry – zasro totalno u 93 minuti… stao i gleda u sudiju dok se zuti umalo nije polomio… da je isao na igraca mogao je mozda i spasiti gol… Zakljucak : Mancini je K.A.R.I.N.A od trenera J.E.B.O. mu BALONJA-TELE mamu!!!
Alaj se Džeko ispromašivao...i na kraju za kaznu im ga Džido Mova uvali.
Jale kralju, potpisujem svako tvoje slovo!
Ljubomorne duše neka se napuše :)))))))))))))))))) Naprijed Džeko ponosu BiH !!!!!!!!!!!
U Španiji se otvara dom za takve kao ti. A sigurno neces imati vremena za svoje kre.enske komentare
@bender da ti nisi mozda Edin iz Buca Potoka sto se odselio u Englesku ? :)))
dzeko bi mogao biti maneken ,pusti ba futball ,neka neko drugi trci za loptom , znojav ,po kisi i po snijegu ...:))
ahhahaha neka dabogda vise nikad ni jedan gol ne dao
ahahhaha neka dabogda crko gadddddd
yebo vise dzekinu minutazu...nije atleticar....
na portalu goal.com po izboru navijaca...dzeko je najslabiji igrac utakmice
samo ovom Pipi da je.b.em sve ofirno.. dosadan si ba coece i nisi smijesan...
Nije sjela,nije sjela pogodio je precku pogodio je precku pogodio je precku da je otisla 2 centa nize isao bi dzeko na koljenima da klize
GLORY GLORY.... FCK SHITY I SVE OSTALE IZMIŠLJENE KLUBOVE I TAJKUNE KOJI IH DRŽE, UMJESTO DA SVOJE BOGATSTVO MALO PODIJELE ONIMA KOJIMA JE STVARNO POTREBNO.
kako ste dosadni sa dzekom i cityjem !!!!!!!
opet pogodio ..... al ne mrežu džeko zvani peta stativa hahahahaha
TroLu, Zadatak napadaca je egzekucija sansi, zavrsnica. Zadatak veznjaka je (izmedju ostalog) da te sanse kreiraju. To se u ovoj utakmici nije desilo. Nije bilo dubinskih lopti, brzih duplih pasova, nicega, samo beskonacna nasumicna nabacivanja. Previse je od jednog spica - a City je izasao sa samo jednim napadacem - ocekivati da sam sebi kreira sanse protiv dobro organizovane odbrane kakvu je danas imao Sunderland. Trudio se, nije islo. Vidim da se slazes sa mnom oko O\'Neilla, a ja se slazem s tobom da je Dzeko mozda mogao i bolje. Ali, kako vec rekoh, da je umjesto one precke zabio sad bi ga svi slavili. Ni slucajno ga ne smatram nepogresivim ali uz ovakvu mutavu postavku tima tesko je biti heroj. Sredina im je pala skroz, igrac utakmice Lee Catermole, kapiten i defanzivni vezni Sunderlanda.