Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komšije neka vam je Bog napomoći, samo to vam mogu reći, bez vas ništa neće biti zanimljivo !! Željezničar za život cijeli !!!
Koliko su tacne informacije?
Džakmić će sto posto u GLASGOW Rangers. Evo izjave trenera Walter Smitha http://www.eveningtimes.co.uk/sport/editor-s-picks/walter-smith-bring-on-a-battle-of-britain-1.1074663
Džakic je igracina i steta sto ide,navijac sam Želje mislim da je odlazak njega i Kerle veliki gubitak za klubove
I KADA TESKO JE KAD REDAS PORAZE PJESMA SA SJEVERA NIKAD NE PRESTAJE I KAD TI BUDU SVI LEDJA OKRENULI UVIJEK CE SJEVER TVOJ ZA TEBE GINUTI SARAJEVO JEDNO JE UMRO BIH ZBOG TEBE U ZIVOTU SI MI SVE TEBE VOLIM NAJVISE PRISTAO BIH JA NA SVE SAMO DA SAM UZ TEBE U SRCU MOME JE NA KOSEVU STANUJE!! Sjever pamti te Puljicu Vedrane!!
dje su sad oni sto su do prije mjesec-dva vikali da su divovi?toliko o upucenosti u desavanja u klubu,balavurdija.
Dzakmiću, sve najbolje u daljem životu i karijeri. Hamzagiću, idi molim te sad odmah..ko neka igracina.. Strumfovi, vi nijedne..vi postojite dok je vas hidrocefalus odrzava na zivotu svojim privatnim parama i vezama i vi to jako dobro znate. Pocece se pricati i o tome, pricekajte..
hajde skretnicari nemogu vjerovati da i u ovakvom vremenu koji je slab po nas klub da jos vise ste obolili a ta bol se zove=KOMPLEKS!!!! ps. ovu poruku saljem samo skretnicarima a ne pravim manijacima
e vala ne znam sta da vam kazem.... u debelu krizu ste se uvalili, zg.uzio vas blekic i raja... hajde eto ako se raspadnete vidjecemo da vas smjestimo na sjever, dok se ne integrisete, pa cemo vas pustit za koju godinu na jug... zeljeznicar za zivot cijeli!!! sretno :))
\"\"Džakmić bi karijeru trebao nastaviti u Južnoj Koreji, u klubu čije ime ni sam ne zna.\"\" HAHAHAHAHAHAHA... Ovo je samo bjezi glavom bez obzira iz torpedAAAAAAAAAAAAa....hahahahah...
ko nam zlo mislio o qurcu nam visio..
u koreji ce imati samo 25.000 erua mjesečno minimum + premije pretpostavljam da bi većina sa ovog portala odmah pristala za takvu losu karijeru???
Jel ovo Sarajevo 1946? Ili bivsi Olimpic? Ma ustvari koji je ovo klub?
Pa ja.....Jedva cekali ukidanje viza da smognu negdje!!
Citajete izmedju redova. Ovo je Titov pionir koji u stvari idu u Sjevernu Koreju, da pomogne braci!
a koliko cemo dobiti para za ove igrace?
Ma raspadate se. Bas mi je godra ! Aaaaaaaaaaahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahaah neko ulaze 150 miliona u novi stadion a oni sto su se najvise busali nemaju za hljeba pa rasprodaju ekipu da bi prezivjeli aaaaaaaaaahahahahahahahahahaha