Komentari (139)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
S obzirom da se vidjelo da se odlazak "veličina" kao što su Haurdić, Melunović...uopšte ne osjeti, msilim da bi ovaj trend čišćenja trebalo nastaviti u korist djece iz vlastitog pogona...Ima tu još materijala, bar još 4-5 igrača treba nabiti nogom, pa onda polako iz početka...
i uzeti "kapitenu" traku cim prije ! ! !
Ništa specijalno, ali na momente su počeli da liče na prave fudbalere. VOLIM TE SARAJEVO P. S Ante više sreće drugi put. P. P. S Sudije sjetim vam se ženskih članova obitelji.
@torpedista,jel se to sad na ramazanu kulturno kaze "Sudiji se sjetim ženskih članova obitelji. " a kad prodje ramazan onda ce biti JEBEM sudiji MATER ? :)
Ja im se sjetim ženskih članova najmanje 2 puta. Jesu li ono fakat bili ofsajdi? Meni se činilo da nisu, Suljića sam baš pratio kad je utrčavo i čini mi se da je bio metar prije ofsajda. Ante, optimizam ti reče, aaa???
nista posebno ali drugo poluvrijeme su igrali samo tako
Bolje Sarajevo 50% kako odoše ''prvotimci''. Drago mi je zbog Husrefa, nek' čovjek malo odahne.
tacno se moze prebrojati sjever, 11 redova po 34 + nesto sitno rastrkano gore = maksimalno 450 simpatizera
bez veze igra nisu zaslužili pobjedu nikako.
Da bi opet bili u Evropi MORAJU dati MNOGO, MNOGO VIŠE. Sa ovom efikasnošću i igrom sumnjam da mogu u Evropu. Suljić je izgleda nedodirljiv kao EXTRA fudbaler pa može sljedeći put osim dresa poderati i gaće. Ko to ima pravo da mu oprosti ono što je uradio i na kraju krajeva zaslužio je sinoć i da ga zamjeni još u prvom poluvremenu.
Nije lose nije lose idemo momci dalje sledeca tekma.Kao sto napisah u prijasnjim komentarima Sarajevo se VOLI pa kako god ali to zna samo pravi Hordaš. @židove zar nisi odselio rekoh ti ako sam prisiljen da sa tobom živim nemoram da komuniciram nekavari nam postove i komentare.imas tamo forum kretena pa se tamonadmeci sa ostalim.haj blago meni gibaj....
na jedvi te jade i tako uvijek u prvoj polusezoni satro "sampioni " a sve kuci dobivaju na stari ne mogu leotar dobit...jadnoo
Biti srcem vezan u tome leezi snaga
Moglo je bolje
Čitam komentare ovih zagađivaća , futavaca štrumpfova, pa nešto kontam koliko su oni dali Zvijezdi golova 6 ili 7.
Opet papci bakljadu, nadam se da će FSBiH/NSBiH pošteno kazniti domaćina i zabraniti najmanje dvije utakmice prisustvo divljaka na stadionu.
Strasno teska tekma,nakon svih ovih desavanja,zadovoljan.Kako to ljepse izgleda bez Haurdica i Melunovica,sto prije rjesit se Huseinbasica. Idemo dalje,bez najava titula,kupova itd...Igrat srcem,gazit sve pred sobom,dok omaleni skretnicari bacaju komplekse. Skretnicari,da li znate vasu gol razliku u svim Evropskim kvalifikacijama(Maribor 6,Hapoel 7,Macabi 8,Litex 9)da ne nabrajam dalje,covjek se zbuni kolko ste golova primili.Dakle raduju se porazu u kojem su imali dosta srece,protiv jede solidne ekipe,mi smo izbacivali mnogo jace klubove,a vi i dalje slavite poraz protiv Plzena.
Pošto ti je Željo upao u usta, bez ikakve provokacije, mislim da se trebaš hitno obratiti psihijatru. Isprdku mali: Zadnje dvije sezone, Sarajevo: Koeficijent Kukesija 2013 godine - 0,000!!! Koeficijent Zete 2012 godine - 1,375 Zadnjih godina, Željo: Koeficijent Plzena 2013 godine - 28,745!!! Koeficijent Maribora 2012 godine - 6,424 Koeficijent Makabija 2011 godine - 5,900 Koeficijent Hapoela 2010 godine - 27,755!!!
Orebro,Spartak,Levski,Helsinborg,Sigma,Genk....Treba jos dodati nesretni poraz protiv Cluja u play-offu.A vi? LITEX LOVECH
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
AJMO KOSPE,BURECI BAKLJAAAVE....SRAMOTA OD KLUBA
Musemic jos jednom pokazao vjestinu HAHAHAHAH
Ma naštimo Amar :D