Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
FORZA JUVE Dybala je najboljih 40 miliona koje je Juve potrošio ikad.
kada se već piše o njemu zanimljivo je reći i koji mu je nadimak koji vuče još iz argentine a on glasi DIJAMANT!
majstor si svaka čast kda si igrao za palermo roma je nudila puno više za tebe od juventus medjutim ljudi koji brinu o tvojoj karijeri su svojim instiktom predvidjeli da češ u juventusi puno više kompletno napredovati i nisu se prevarili ......dečko i van terena bez mrlje sa jednu najviše 2 godine medju tri najbolja u svijetu........p.s. valjda neće u real do tada!
Nema pöomoci od sudije i zna se Barca dobila po straznici, ako bude sudija realan u uzvratnoj utakmici onda Barca ispada.
Kako nema pomoći, a Chiellini kao golman blokira udarac Neimara sa raširenim rukama? Čist penal za Barcu!
@D1N0.K nema pomoci druze protiv psg se sviralo svasta - ne moze vazda ni penal se svirat