Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prije 0s Juve je bajernu bez njih dvojice zabio jedan, a bez markizija oba gola. Kad je markizijo izasao juve je postao agresivniji, jaci, bolji. Sve je i dalje moguce. Ionako ce juve igrati 442, pa ima tu morata. Na sredini hernanes mjesto markizija.
Juve je bajernu bez njih dvojice zabio jedan, a bez markizija oba gola. Kad je markizijo izasao juve je postao agresivniji, jaci, bolji. Scr jebi dalje moguce. Ionako ce juve igrati 442, pa ima tu morata. Na sredini hernanes ili sturaro i pereyira mjesto markizija. Vidal ce dobiti crveni a bajern ispasti. Haha navijacki ja, ne zamjerite.
tek će da nastupi karindžanje juvea :P
Jucer clanak ovaj lik kaze juventus moze proc. Danas vec da ne igra.
Bolje ovako, skontaš izgovor unaprijed i onda mirne duše i čista obraza staneš pred navijače. Koja šprdnja od kluba a bogami i lige.
Glup si samo tako !
@Edin Merlin samo da javim ovim sto su pametni , i zanju fudbal da je kraj tek kad sudija svira. laku noc zelim.
Sad prolazi bajern glat da su oni tu sve bi bilo.moguce
eeeeeeto nemaju sta traziti onda