Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakvom bh nogometu, ukinite to sranje od lige i ukinite im sredstva
Raspad sistema
kakva bolan 3 promila alkohola, to je klinicka smrt jbt..... btw... volio bih vidjeti jedbom u zivotu 20 pismenih ljudi koji ce ovdje ostaviti neki pametan komentar, a ne da se citaju ovi holokausti pojedinaca
Možda su i zaslužili!
Ova drzava je jedna velike zaeebancija.radi ko sta hoce.
Ja sam iz Širokog i pratim ovu ligu.Nigdje na svijetu nije gore nego u Višićima i Drinovcima.Drinovci su najgore selo u Hercegovini a i Bosni.Njima treba zabraniti igrati nogometa i na ledini,a kamo li se takmiciti u ligi.Ovo je sramota,daj oduzmi im deset bodova pa nek ispanu!!!Lani namlatili suca,evo i ove godine,sta treba netko poginuti??!!!Sramo,stid me sto su u nasoj zupaniji!!!Čuj policajac,e jeb em te policijo!!!
Samo uvest giljotinu ponovo :D ili im osjec\' cune lagano
Iz koje ekipe su ta dva napadaca sa pendrecima ???
Niko ne pise o ugrozenosti hrvata na svom terenu , ova trojica bi bolje prosla desetinu kilometara sjevernije ..u svakom slucau !!
POD HITNO ZA OVE RATOBORNIKE VRATITI DISCIPLINU BACANJE KAMENA S RAMENA I ČUVANJE OVACA.
XP@cirkuskol...... Da ti sad taj tvoj pjesnik ustane iz groba, \"ubio bi se od sramote\" kad bi vidio ko su mu sugrađani!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LAGUMDŽIJA: OČIGLEDNA SECESIONISTIČKA UROTA BANJALUKE I MOSTARA TE.HE.RAN (Fena) - Visoki prerdstavnik međunarodne zajednice u BiH, Inzko Majmunčić i predsjednik SDP BiH, Zlatko Lagumdžija, suglasili su se da odmah treba suspendirati rezultate utakmica između FK Borac i FK T.e.h.e.r.a.n. (2:0) i T.e.h.e.r.a.n II - Š. Brijeg (0:1). Radi se o očitoj secesionističkoj uroti koja za cilj ima podrivanje stabilnosti BiH i dovođenje u pitanje demokratskih tekovina postignutih primjenom matematičkog modela 17:3=5, izjavio je Lagumdžija. Suspenzija će vrijediti sve do kraja prvenstva i bit će ukinuta jedino ukoliko neko od te.he.ranskih klubova slučajno osvoji prvenstvo, o čemu će visoki predstavnik donijeti posebnu odluku, priopćeno je iz OHR-a. Potpora ovakvoj odluci, i to prije nego što su utakmice i odigrane, stigla je iz veleposlanstva SAD U BiH, od veleposlanika Rodericka MajMoona.
HALO PLATINI, TO SU \"HRVATSKI NAVIJAČI\"
U hercegovini ih pretuku pa se oporavi a vi u bosni odmah čakijom zbodete da se ne može oporaviti . Budale jedne sad počnite pričati čiji je i koje nacije kao da budala nema svatko u svom mjestu, ulici, kvartu, svakom selu , ovdje je bitno kako smo neorganizirani gdje su čuvari, policija a sad pravosuđe koje će te sankcionirati a ne čije su budale svi ih imamo nažalost svakim danom sve više.
U hercegovini ih pretuku pa se oporavi a vi u bosni odmah čakijom zbodete da se ne može oporaviti . Budale jedne sad počnite pričati čiji je i koje nacije kao da budala nema svatko u svom mjestu, ulici, kvartu, svakom selu , ovdje je bitno kako smo neorganizirani gdje su čuvari, policija a sad pravosuđe koje će te sankcionirati a ne čije su budale svi ih imamo nažalost svakim danom sve više.
@Kiks -ti si vrlo Glup!
ma muslje bi sve prisvojile sebi, jer svoje nista nemaju