Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eh ko sad ima kineske tastove...mi ili anamo oni...
@yeba.mene.drzava ili su testovi kineski , il su vec duze vrijeme bili zarazeni i ugrozavali ostale igrace i clanove porodice. Ja se nadam da je ovo prvo
ovi testovi su prevara stoljeća
Sve je laž samo pusta laž - Dino Merlin
@Gazda nije tolika prevara koliko su cifuti lopovi i prevaranti
Ovi testovi su jedna od najvecih prevara.Onaj ko je osmislio ove lopovluke Bog dao da mu umre svak njegov od raka.
prepali se cifuti europskog Želje, pa lazirali testove, sad zalba uefi i ko zna...
Bice da je do lose janjetine od Seje 🤣
Ćifutska posla...
Judeo-masonska urota protiv Želja!
ova bolest je prevara 21 stoljeca
Ekipa, istrazite novu KRIPTOVALUTU Pi, rudarenje preko smartphonea jednim klikom dnevno, BEZ ULAGANJA, izlazak u mjenjacnice je planiran za kraj godine a coin i dalje vas smartphone moze besplatno skinuti dok god je projekt u zacetku. Prikljucite se projektu i pustite vas smartphone da sam zaraduje za vas. Skinite free app preko https://minepi.com/amazingorion ili app store i ulogirajte se s imenom i prezimenom te kodom (amazingorion). Nema nista za izgubiti osim koje minute vremena :)
Htjeli čifuti na silu pobjedu, bez igranja. Po meni - najmerno 5 pozitivnih taman koliko im je trebalo, al se preračunali. Podrška od RA81.
nasi testovi su cudo. ko je pozitivan bude negativan i ko je negativan bude pozitivan.
Svi ti testovi su ubleha i to zesca. Koronu necu komentarisati. Bolest i te kako postoji. A prava istina ce se znati u ne tako dalekoj buducnosti. Valja unovciti te stotine miliona nastancanih testova.
HAHAHAHAHAHAHAHAHA -NOVA TEORIJA ZAVJERE-Ovo ide u "dokumentarce".
Pitari na aparatima
Zidovsko maslo
najbolje bi bilo da se testiraju jos u njemackoj ili u Austriji na aerodromu, ako i oni kazu da su Negativni onda su bas negativni
Ćifutska posla UEFI proslijediti dokaze
Pa ipak je vjerovatnije da su nasi stelili testove