Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Malo splav, malo alkohol, malo bijelo, malo starlete i opet se pobiju. Ne moze im covjek nikako ugoditi.
ipak, srpska posla
fali da podmiri starlete..ne moze im bit kamion bjelog.
Duško Tošić nije veliki menađer i Amra Dzeko nije veliki model. Bilo bi vrijeme da se informišete i prestanete pisati gluposti
uvijek je bilo ko prvi udari jači je...
na ovom portalu je sve vise nekih cudnih "vijesti", koga je briga za ove budale???
Ništa novo u džungli zvanoj Turkopravoslavija
Branio se žestoko.....moj tzv novinaru...i tinsi se haman žestoko potrudio za diplomu
Duško Tošić pravi srbenda, ili ga tuku ili mu krešu ženu..
Opsjednuti fudbalom u kojem nemaju nikakvog uspjeha jer su okretni kao crkve na Kosovu, žene isključivo napuhane khurve, proizvode male splavaruše koje će neki drugi neuspješni fudbalerčići da krešu i žene, tuku se radi par dinara, pa još stalno dobiju batine ili popuše nokaut jer nemaju brade a ni kičme.. Srbi su stvarno jedan nadasve zanimljiv narod.
Klix poletio od Kurira da prepiše vijest a Prijović demantovao davni dana da nije bilo nikakve tuče.Kuriru priliče i oni sastavljaju ovakve laži ali Klixu koji je najjači portal u regiji baš i ne priliči.
Gledaj sportista, opijaju se po splavovima, zato i ne valjaju nicemu, ko i onaj dzumhur
Tipični Srbi ispod čerge.
nebitno ne poznajem nijednoga od njih
Fudbaler, splav, separe i autotune
fuj jesu pogani oboica
Srpski polusvet
Dobro je proso trebao ga je zaklati