Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja jos cekam onaj dan, kad dzeko ne prelazi u Real,Juventus,Napoli,Barcelonu;Arsenal,Liverpol,Manchester,Bayern,Dortmund,Galatasaray,Borac,Crvena Zvezda,Hajduk,Fk Kosova,
Cuj Andy Carroll zamjena za Suareza a ljudi da prodali West Ham-u prije mjesec dana, svasta ovdje pisu...mutan vam ovaj nesto navedeni izvor "klix"
Ja cuo da djeko prelazi u Vitez u novog premijer ligasa od sljedece sezone nije poznat transfer
dzeko po ovim pisanjima ce sljedece godine igrati u 4-5 klubova. mozda jednu sedmicu u napoliju pa u dortmundu jednu itd...
Te glasine starta Man City kako bi ga natjerao na zamijenu ili prodaju. Naravno trazeci abnormalno veliku sumu novca, Dzeko moze zavrsiti kao Wayne Bridge ili otici u drogeraski i mafijaski Napoli. Placa greske iz proslosti, a iskreno nije se nesto ni trudio da zadrzi mjesto u timu, sto se vidi iz malo trcanja po utakmici.
@007 ma kako ce se truditi kada nije imao ni prilike. zabio je na utakmici 2 gola i sljedecu je sjedio na klupi to nema nigdje. drugi bi igraci se pobunili i negodovali ali on je sutio.
a objavili sami prije neki dan razgovor sa asmirom gdje govori da je to suplja prica WTF?
Pa vise preseravanja svaki dan Dzeko po vama potpise jedno pet ugovora
Edin Dzeko u jednom danu napravi vise transfera nego Chuck Norris ;)
ove komentare stvarno vise ne treba ni komentarisat,jer covjek sam sebi ispaden glup kad sutra procita da Dzeko 100% prema nekim navodima prelazi u Napoli,pa prekosutra ipak ostaje u Mancester city-u,a vec navece pred potpisom za Barcelonu:D
ovo bi bilo extra...ali nema nista od toga...
ne trebate tamo ici, Liverpul ne igra li evropsku ligu a kamo li ligu prvaka, tako da ostanite gdje jeste
kakav je to dvojac golman i napadač?
sve je to ok, ali Asmir sigurno napusta Liverpool
Po ovim medijima Džeko je igrao i prelazio u sve ekipe na svijetu.. Njemu je najbolje da se vrati u njemacku..
P.S. A haman su njemu samo pare u glavi..
Kad odu pepe reina i suarez. Ovo bi moglo biti i logično. I bolje za liverpool. Hem zarade, hem pametne momke i kvalitetne igrače dobiju.