Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa neka ponude Begicu i NSBIH jedno ljetovanje u Nici i imat će sparing partnera za vjezbanje napada.Mi se ne bojimo ni Armenije!
Englezi favoriti hahahaha
Nema bas veze sto je ta grupa teska. Ionako idu jos cetiri trece ekipe u drugu fazu takmicenja.
Ja na ovoj slici vidim 4 Francuza, ostali su Afrikanci i Bliskoistocnjaci. Hej moja Evropo, sta ti uradise...
Sto god napisu francuski listovi, uzmite s rezervom. Oni pisu samo o sebi. Kad je neko prvenstvo ili takmicenje u pitanju, pisu da su stigli drugi, treci itd., a ne kazu ko je pobjedio ili osvojio prvo mjesto. Bolesno egocentricni.
Ima istine niko nece velike ekipe da se trose fizicki i psihicki da gube protiv jakih osim ako nije neko takmicenje jer svaki poraz utice i na poredak sto bi tako i neki teniseri i individualni igrac laziraju neku povredu il bolest iz straha od poraza jer lako je igrat protiv slabih tu ti psiha ni ne treba danas je sport biznis niko ne voli da gubi
Pa hajd da je neko drugi napisao al francuski portal ko jos vjeruje u ovo
pa valjda su prvi favoriti za osvajanje titule prvaka evrope, a ne svijeta.. e moj klixe
Nek igraju protiv nas, dobili bih ih tri razlike 😂zato i ne pitaju 🇧🇦
Bješte djeco eto FRANCUZA !!!