Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Hindza! Zavist je inace cudna stvar a kako sam cuo ljubomora je bolest. Drage moje Bosnje, nije nama lako s nama. Ronaldo majstor si, svaka ti cast!
u njegovu seksualnu orijentiranost necu da ulazim ali sto se tice fudbalskog znanja lik je VRH! i ovo nije bio crveni i vjerovatno ce biti ponisten za zelenim stolom ;)
Mjastor!
Ovi sto ga gotive, zovnite ga da vam popusi... hahahahahaha
Svaka cast @CR i @realan, hvala Bogu pa ima normalin gradzana u ovoj nasoj drzavi.
Drago mi je vidjet da ima normalnih ljudi na ovom portalu. Inace ovi seljaci nas potopise. Ronaldo-igracina na kvadrat
@CR POTPISUJEM! Citao sam Ronaldovu izjavu nakon tekme, kaze da je zvao tog Mtilfu da se zivine, i kako je ovaj rekao da nema potrebe za tim jer svako kos e razumije u fudbal vidi da nije bilo namjerno. On je fudbalska velicina, htjeli to nasi ljubomorni primitivci priznat ili ne. Navijam za Chelsea i kunem se u Drogbu ali ovom majstoru kapa dole!!!
Jel vas dvojica koristite obični Vaseline il onaj Ultra-Glide? Klocu primitivni!
peder
Koja igracina!
koji je njemu?! digao nos pa moze druge laktovima pucat, ovo mu je 2. ili 3. crveni u malo vise od pola sezone ccc
Retardirani, iskompleksirani, ljubomorni umovi! Lik je igracina i majstor a vama je samo malo krivo sto mu niko nije ravan. Crveni nij zasluzio, jasno se vid da nije bilo namjere GO CR9!
zna li ko jeli puno plako poslije kartona ili malo ???????? :)
Zna ovako grub biti i prema meni u krevetu. Trazimo pedera za manage a` trois, zainteresovani neka mi posalju pm na sa-x forumu, ja sam moderator tamo. Pusa.