Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da im dragi Allah podari lijepi dzenet a porodici sabur,amin.. :(
ibro je bio gigant:( pun zivota
sudba kleta
I jedna ispravka, ne znam od koga ste dobili informacije ali su pogresne. Benaris je imao 1 godina kada je dosao u Finsku sa familijom, a Ibro unazad 4-5 godina.. tako da Nijaz nije nikoga doveo jer je trener tek jednu godinu u Kraftu.
10*
Benaris sutra trebao da napuni 20 godina :(( brat moj, moja braca!!!! Jos ne vjerujem da se nikada necemo vise vidjeti...
Sabura najmilijima.
potvrda da cemo otici sa ovog svijeta . Bitno je jedino sta smo uradili za sebe i sta cemo tamo ponijeti.
kako sebično: šta si uradio za sebe i šta ćeš ponijeti? ponijeti neeš ništa, zakopaju te ko da te i vozdra a šta si uradio za svoju okolinu, čovječanstvo i čitavu planetu... čuj, za sebe.
@brundo još čekamo da se neko javi sa oneee strane i kaže kako je. 2000+ god prodje a nidi glasa otalen. jbga, neko nekog folira.
RIP
Allahrahmetile
RiP