Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolan bolan... nisi ti naucio kako tu u bosni hoda... evo ukratko .... u Munchenu 1860 te placaju da igras... u Bosni placas da igras ! Prosta stvar :D
Nevermind, to je istina koja nije od juče, u Sarajevu je toliko igrača prodefilovalo "preko veze", ne mogu da nabrajam koliko ih ima, a pamtim daleko.
Uh, velike stete sto raskida ugovor. Svako misli da je veliki igrac sve do trenutka kad se treba dokazati. A onda - nista.
"Tada je izjavio kako mu je drago da je stigao u najveći bh. klub," tebi jarane nisu rekli da si potpisao za sarajevo a ne za ŽELJU
pocelo rasipanje galaktikosa...za kolo il dva ce bit i po jadnom jarniju...al takav je zivot...stas im :-)
E moje sarajlije nije sve u parama, al imate "najljepšeg" sportskog direktora.
sa Muenchena i Duisburga spao na Njanjajevo. Decko je u ozbiljnoj krizi, ali cinjenica da odlazi daje nadu u oporavak.
idi kume u saobracajac
Pa bolan ovaj strasan samo mu ovi mulci nedaju da igra , LIK RAZVALJUJE ZNACI PERVERZIJA
To je Torpedo,uvijek su bili rahljavi u svemu
Ma kakav Torpedo ba,mani tooo :D , ovim si pokazao da sigurno imaš bolje kvalitete od pola Ekipe....
Ovo Tatajevo je smiješan klub, ali stvarno je smiješan klub.