Ćiro Blažević
0
"Duša me boli za mojom Bosnom"
Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A za Hercegovinom ???
debilu jedan... dosli smo do baraza... najveci uspjeh... pa i protiv danske na kosevu je bila historijska utakmica... samo jedna, gdje nas pobjeda direktno vodi... kad realno pogledas blažević je vise napravio od cire... njemu svaka cast na ostvarenom rezultatu i svaka cast na zabavljanju sirokih narodnih masa... mada je jaci u ovom drugom...
Mene nesto drugo zaboli za nasom Bosnom. Sto bi se ja brinuo za zemlju koju za mene nije briga. Cak mi je drago sto nemam vise nista s njom, kao ni ona sa mnom, tj. mojom familijom, imovinom ili novcanikom. Zbooooogom zohari!
AH, ŠTA REĆI ZA NAŠEG ĆIRU.... KAKAV JE - TAKAV JE, I TEŠKO ĆE SE POD STARE DANE PROMIJENIT.... DO BARAŽA JE SVE BILO VEOMA SOLIDNO ORGANIZOVANO, ALI ZA TEKME BARAŽA JE MORAO I TREBAO SA NOVINARIMA I RAZNIM ULIZICAMA BITI DO NAJVIŠE POLA SATA U TOKU 2 DANA, A IGRAČIMA I SEBI OBEZBIJEDITI PRIJEKO POTREBAN MIR I RAZRADITI BARAŽ DO NAJSITNIJIH DETALJA, JER PORTUGAL JE BIO REPREZENTACIJA ZA KOJU IGRA 17 IGRAČA, A NE 11 (4 SUDIJE + SEP BLATER + MIŠEL PLATINI)........ BILO KAKO BILO, SAD JE GOTOVO, I BOSNA I HERCEGOVINA MORA DALJE, U NOVE POBJEDE, A KVALITET HVALA BOGU IMAMO, I TO NE SAMO ZA PUKI PLASMAN NA SVJETSKO ILI EUROPSKO PRVENSTVO, NEGO I ZA JEDNO OD PRVA 4 MJESTA. .... I KO ZNA ZAŠTO JE TO SVE BILO DOBRO, NARAVNO, SAMO BOG SVE ZNA, A NAMA OSTAJE RADOST GLEDANJA NAŠE REPREZENTACIJE ŠIROM SVIJETA I NAŠIH BOSANSKOHERCEGOVAČKIH ASOVA KOJI SKORO SVAKODNEVNO ODUŠEVLJAVAJU LJUDE ŠIROM SVIJETA. ;-)
povraticu ... dusa ga boli za Sarajevom i Bosnom a odmor provodi u Zagrebu :)
@@rvatine sel... a ja guziti
jos jedan neostvareni bosnjacki san: prvo ste sanjali rbih, pa ste izgubili pola sa republikom srpskom. sad sanjate federaciju i odseljavanje hrvata. svak ima pravo sanjati !!!!!!
@ @Mullah Omar vi hrvati iskoristite vrijeme da jos malo laprdate, valja vam se uskoro iseljavat...
Ciro, idi kod doktora da ti propise nesto protiv bolova. Posto si u Kini mozda ti akupunktura pomogne.
Ciro u r always welcome
Mi i danas imamo vise HercegBosnu nego sto vi imate vasu RBiH !!! Vama ce RBiH ostati vjeciti san osim ako ju ne zgurate na 24% !!!!!!! ;-)))
pojdi govno Čiro
CIRO KRALJU,VRATI NAM SE!!!
ciro pederu stipu nas malo,ili vrati se povedi kojeg kineza iz buca city-ja sa sobom pa pripremaj im repku,pjana dere realove zvijezde a ti nastavi da pametujes
Joj seljaka onog mi brata nakotili su se do bola