Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nakon prelaska Duranta u GSW sve je izgubilo smisao. To što je LeBron sa ovakvom ekipom došao u finale, veliki je podvig. Koliko god mi nije bio drag Miami kad je LBJ prešao tamo, toliko mi ni sad GSW nije na srcu. Dok on nije došao, bili su mi baš draga ekipa, a sad...
Cinjenica da se nikome ne navija za jace (ili najjace) je tacna. Ali za Duranta njegov prelazak je vise nego smislen. Osvojio je dva prstena dok sa retardom Westbrook-om nije mogao proci prvo kolo playoff-a. I samo je to bitno. I Jordan je imao dobru ekipu pored sebe, i LeBron je u Miami-ju i Kobe je u Lakersima.
Pa sto nisi onda ostao u bivsem timu da budes najbolji i doneses titulu u Oklahomu.
jer je Russel Westbrook jedan idiot koji igra za svoju statistiku a ne za OKC.
dokaz tome je i da Paul George hoce da ide iz OKC sada.
Igračina, ujedno i velika pichketina.
Sto je picketina? Zato sto nece da igra sa retardom Russell-om Westbrook-om?