Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije mi jasno. Ako sam dobro razumio procitano, istekli su im ugovori, a ponude za produzenje su im dali malo prije isteka. Ako je to tacno onda je to cisti amaterizam FK Sarajeva. Predlog za produzenje trebali bi dati najmanje godinu dana prije isteka.
Pokucat ćete vi ponovo na ista vrata. Bolji su odlazili pa ih nema nigdje.
Nista strasno, nisu ni prvi a ni posljednji koji imaju previsoko misljenje o sebi a onda zavrse sa mikrofonom ili flasom u ruci. I nije mi ih zao.
E MOJE SARAJEVO
Ovi svi igrači moraju shvatiti nešto: I Željezničar i Sarajevo su bili prije njih i biće poslije njih. Možeš ti se praviti zvijezda koliko hoćeš, ali ne možeš dokle hoćeš. Messi da dođe, ne bi bio veći od samih klubova. To je čar ovih sarajevskih klubova.
Duljevic ce zavrsit ko Svraka iz zelje!! u Olimpicu!!
skontao mali da ce kao slobodan vrlo lako jos bolji angazman naci nego da se mora i odsteta placati
neko ih naložio da su veliki fudbaleri,nećeš vozdra imate menadžere koji vas lože pa nek vam nadju klubove.nema ucjena fk sarajevo mora pokazati da je veliki klub a ne prćija.
Dulja ide u Želju ;)
Ma da budemo realni Duljevic nije nista posebno, samo je izvikan bezveze i godinama mu se pokusava dici cijena. On ce zavrsit negdje u beze nekom klubu realno.
E majko mila kakva je ovo smijesna liga, najbolji klubovi u drzavi ne mogu zadrzati prosjecne igrace, bas situacija koja obecava.
Duljević je jedna obična i nekulturna seljačina koja svojim ponašanjem nije zaslužila biti kapiten ikakvog kluba.
To je onaj sto sad vrijedi 2 mil a na ljeto 4 mil.
Nikad on nije vrijedio ni 2 m to su mu samo oni balavci na Transfermarktu pumpali nerealnu cijenu a debili iz kluba vodeći se njom tražili toliko zbog čega se na kraju nije ni prodao. Oni kontaju ljudi budale, tek tako bacaju milione €, aha. Kontaju da će neko samo istresti tolike pare bez da ga pogleda a kada ga pogleda sve mu bude jasno tj. da ne vrijedi ni blizu tražene cifre.
DULJA MOLIM TE SAMO JOS JEDNA SEZONA,SAMO DA UZMEMO TITULU,JEBES SVINJSKI
Bekic mrs u gosk