Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sudeci prema snimku, Duljevic je ovo dobro odigrao, samo su mu se suigraci ispromasivali. Valjda ce ga Mesha zvati protiv Grcke (vidim da je zamjenjen na njegovo insistiranje - nadam se da nije neka ozbiljna povreda).
Odigrat 0:0 i kazat da je to maksimum???? Prijedlog...za 0:0 ..0 bodova i jednim i drugim,,pobijeda kuci 2 boda,,pobijeda u gostima 3,,izgubio kuci -3 boda,,izgubio u gostima -1 bod,,pa da vidimo maksimume...
Ma boli njih nesto za bodove brate, samo da se redovno uplati neka crkavica da se moze hodati po shishama i cugati po kafanama
Ajde Duljeviću koga briga za nogomet, niko nije ni očekivao ništa drugo osim 0:0. Ono što je bitno je ko je više baklji zapalio, čiji je korteo veći i čiji su bubnjevi glasniji.
Duljevic je debil
duljevic ubija paru, a ti sjedis i pises komentare po klixu. la ti po tome skontaj ko je debil.
I ti si debil
E jbg sad pasha...