Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar je protivnik ali mi ovdje samo sluzimo kao trening za Spaniju jer im je Hrvatska u grupi. Tako to bude kad se ne kvalifikujes..
Ovo ce biti novi pornhub film... Realno.
Ma ima da ih pocijepamo ko krme masne novine
"POSLE IRSKE" i da mi u dvoristu igraju nebi ih gledao vise a kamo li na stotine kilometara putovat za nih.....Ne nisu vise ovi sa slike vrijedni toga....Mesa mjenjaj kompletno Ekipu ako Zelis ponovo PODRSKU vijernih navijaca.....
Fino
Praznik za sve nas koji volimo fudbal...
#prayforBalerine
hocemo izginuti, majko mila.... :(
Sta je Savez, panika? Mane se repa, saemo Spancima glinene golubove izigravati. Uz to neatraktivna lokacija za navijace, skupo cugati.
silovanje u najavi hajmo španjolci derite ih veliki selam sa alipašina
ako cemo igrat ko protiv irske, odgodite to, da nas ljudi nabiju 5:0