Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast majstore, podiže klub sa dna na vrh tabele. S druge strane izgleda i da ga je Kragujevac lepo prihvatio i da mu baš prija rad u toj sredini.
bravo Feđa! voli te Mostar
Ķakva cudesna utakmica jer ko god je gledao utakmicu vidjelo se da ce iako su gubili sa 2:0 na kraju dobiti utakmicu kao sto je i bilo jer protivnik u drugom poluvremenu nije pogledao na gol Radnickog nit ih je zanimalo
Sve se vratilo moj Duduću, ali u pogrešnom klubu
Kocko haj malo.suplje i demagogije neka te po kragujevcu
Svaka cast majstore Fedja !
Trenutno najbolji trener na Balkanu.
Dingospo lik
Vazno je da nije bio prihvaćen od ovih klošara u i oko FK Sarajevo. Nema veće bagre koji zarad ličnog interesa sprječavaju da u nasem sportu zavlada princip kvaliteta nego guraju djecu po principu ko bolje plati.
Ja koliko se sjećam on je sam dao ostavku jer nije mogao da pobjedi tadašnjeg trećeligaša ili preciznije člana druge lige federacije centar. Koliko se mogu sjetiti imao je priliku ali je nije iskoristio.
Ide Feđa uskoro u neki exyu velikan.