Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno moje Sarajevo i pamet u glavu. Podrska 💪🏻
Ja se nadam da ce se Sarajevo vratiti na sami vrh gdje i pripada i da zadrzimo ovog trenera bar 2 godine. Dokazao je da zna⚜️
što Dupovca otjeraše, nije mi jasno...
Jer je bas dobro i pametno igrao. Šta si mu ti neki rođak?
Ovom Hadzicu na čehri vidiš da je lopovcina
Usta ti se poserem
Sretno bordo bijeli ❤🤍
Nista od ovoga sve isto u krug na zalost, opet se dovode stariji igraci sa strane koji ne mogu nigdje drugo igrati i daju im se velike plate. Mlade igrace forsirati i biti strpljen 1-3 sezone nista ne osvojiti, ali kad se krene niko ih nece zaustaviti plus ide zarada od prodaje. Ko ce kupiti igrace 30+.
Obzirom da zna raditi sa mladim igracima zamolio bih da mi neko napise koje je to mlade igrace promovisao u prvi tim ili je dovoljno da igrac zapocne utakmicu pa da ga mjenja nakon 10 minuta i da se to smatra promovisanjem mladih igraca i strucnim radom sa mladim igracina? Hvala...
Šta je za tebe mlad igrac? Koliko godina treba da ima taj mladi igrač? Da li si ti svijestan da će ovo da bude top ekipa koju prave !
Samo dobrog špica jednog a mozda i dva
Ide otputovao je Hadzija po golmana beka i napadača!
Zna raditi sa mladim igračima onog momka je mijenjao u 2-minuti
Ništa bez ahmeta u napadu
Kakve crne strategije, vi ste svoje guzice uhljebili i nakrali se para i para, utakmice namjestate sve se zna… I opet dovedu najvećeg lopova hadzica.