Nepopravljiv tip
5

Društvene mreže "gore" zbog snimaka alkoholom uništenog Grealisha, danima se ne trijezni

D. P.
Grealish se danima ne trijezni (Foto: Screenshot)
Grealish se danima ne trijezni (Foto: Screenshot)
Engleski reprezentativac Jack Grealish poznat je i po tome što tokom sezone pije i to opravdava dobrim partijama na terenu, ali ono što je učinio nakon osvajanja triple krune, prelazi granice svega što je dosad uradio.

Jack Grealish se danima ne trijezni. Odigrao je veliku ulogu u osvajanju trostruke krune za svoj Manchester City, a nakon najvažnijeg trofeja, osvajanja Lige prvaka, engleski ofanzivac se ne trijezni.

Sve je počelo u subotu kasno navečer u Istanbulu. Nakon pobjede Cityja nad Interom rezultatom 1:0, Grealish se napio u svlačionici, a snimci su obišli svijet. Međutim, to je bio samo početak.

Uslijedili su dani i noći u kojima je Grealish neprestano pio. Ekipa je rezervisala hotel na Ibizi, a platila ga je samo zbog prenoćišta od 6:30 do 10 sati ujutro, jer im je let bio zakazan tri i po sata nakon pijančenja u Španiji.

Let je igrače Cityja doveo na jučerašnju cjelodnevnu paradu, a već po izlasku iz aviona Grealish je bio toliko pijan da nije mogao pravolinijski hodati nakon izlaska iz aviona.

Englez je tokom slavljeničke parade ulicama Manchestera potpuno opravdano "ukrao" show, a kamere su snimale isključivo njega. Čak je bio i najinteresantniji svojim saigračima koji su se donekle i ismijavali sa svojim kolegom iz tima.

Na društvenim mrežama Grealishove reakcije i snimci su potpuni hit, a čak su i napravljeni Twitter nalozi pod imenom "Drunk Jack Grealish", odnosno "Pijani Grealish".

U kakvom će se stanju engleski nogometaš pojaviti na okupljanju reprezentacije, koje je već počelo, ostaje da se vidi.