Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dodje levante i nabi levate !!
Ne kontam zar se uopste treba polemisat o jednoj utakmici koja je zavrsila sa 8-0 i sad bi kao Real trebao uvest najjace pojacanje i jako se zabrinut hoce li Levante dostici 9 pogodataka. Smjesno. Ova utakmica je bila tipicna da Mou vidi ovu djecu od 18-19 god. @ roletar bas si me nasmijao real se opet provukao, da i ja mislim sa 8-2 jedva se provukao na iglene usi
I da, bravo SA-x prvi normalan članak u vezi Real Madrida, ovako se piše, a ne one gluposti koje vi pišete provukli se bla bla bla. Od sada ovako pišite, pa možda više čitatelja budete imali.
bravo, bravo :D umro sam od smijeha :D bravo!
Levante (Levati) dobili Real nista novo
haahhahahahaha jak jak:)
real se opet provukao
i kilavom K**** svaka dlaka smeta
Sta ces brate kad je prosjek reala bio 20 godina ....