Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da si ti ikad igrao u Marseille-u, pljuv\'o bi i ti po bilo kojem klubu nakon toga. Kad udjes u stadion, kao da si dos\'o u raj fudbalera, a cijeli grad od 3 do 93 godine dise za svoj klub i nista vise, sve ostalo su detalji tamo. Jako poseban grad, jako poseban klub, od onih o kojim se prave legende.
Najbolji napadac na svijetu.. Mrzim chelsea, al on je trenutno makina.. moze igrat gdje hoce.. kralj
ma daj, idi po africi, pa dovedi discovery canal, pa se deri u kameru kao na utakmici, pokvario si mi vecer sa ono tvojom facom ruznom, u velikom planu na TV-u, kad si se derao na sudiju i njegove odluke.
navijac sam marseilla... i jedino sto mogu reci... ne trebas nam...
ne do mu bog da ode............
Ha ha ha ha ha ha!