Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ima 2 godine su im boje na dresovima (gostujucim) kao zastava katalunje, gdje vi zivite majko draga
mozda u samo pripremnim utakmicama..
A nisu svjesni koliko će čučnuti ako se otcjepi Katalonija...
Ne kontam šta sam pogrešno rekao pa minusiraju. Nakon otcjepljenja nema učestvovanja u La ligi i Copa del Reyu - nema znači desetina miliona eura na kontu TV prava, nema novčanih (takođe multimilionskih) naknada za rezultate u pomenutim takmičenjima... nema direktne lige prvaka, nema marketinških ugovora jer se atraktivnost utakmica desetkuje... nema atraktivnih mečeva (Real, Atletico, Valencia, Sevilla) tokom sezone, dakle ekipa nema konkurentne mečeve...
Da, baš, Francuska će žrtvovati odnose sa zvaničnom Španijom da bi pored svojih klubova pripojili klub koji nit jezički odgovara niti bi bilo isplativo većini ekipa da idu im u goste. Pa veća je vjerovatnoća da ih uzme Portogal..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)