Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naš i replika Danskog iz 92' kad smo im pomogli da osvoje. :D
Ovdje u Danskoj je kostala 600 danskih kruna ili otprilike 125 KM. Sve je to otislo ko' halva. Mor'o sam iz Bosne kopiju naruciti. Utakmica se nestrpljivo ceka. Sve moje kolege sa posla, komsije, prijatelji i mnogo drugih danaca je veceres uz Bosnu. I krv svoju za Bosnu moju!!!
Logicno obzirom da se Danska, Turska, Kurdistan, Albanija, Kosovo i Somalija nisu kvalifikovali.
Polako ljudi, dres nije naj bolji ali rekli su iz adidas da je ovo samo kratkotrajni, da ce izdati novi poslije ljeta.
Necu ga uzeti sve dok je ona cirilica na njemu i dok ima ono "nogomet"...zivjela nasa legeja!
Moj zivot vise nema smisla sad kad znam da ga ti neces uzeti... ;(((
Nebi ga uzeo sve dok ima cirilice i onog "nogometnog"...
rasprodao bi se i u BIH, da su ljudi pri parama...
Pa vise vas je tamo nego ovde u rezervatu ovde iako neko kupi to je da obuje krmad ili da ga zapali.
shta je tebi ovdje, a shta tamo? kao, opshte je poznata tvoja lokacija? Ma, meni i ne treba dres, dovoljno mi je da su zmajevi u brazilu. Navijam bez majice/dresa, ljeto je!
Sretno Zmajevi svi smo uz vas i znamo da nas necete razocarati ma samo hrabro i nadajmo se pobjedi et ja malo optimista veliki mada je ipak Argentina u pitanju ma ko ih sisa ajmoooo Zmajevi odusevite naciju Sretno nam bilo huh