Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto je komentarisanje sudjena zabranjeno? Ima li kakve slobode govora?
NS BiH MAFIA
Fudbal danasnjice u kojem svota milion nista ne prestavlja a kod nas 1000 drakonska kazna govori samo realno stanje kukuruz lige.
Jeli ovo onaj Minstar Vulin, ili brat blizanac
Tursko smeće...
Bas su im ogromne kazne, vece saobracajne kazne
Po 1000 KM kazne Hebibovicu i Velkoskom zbog komentsrisanja sudjenja, a isto toliko Husic kaznjen sto je uletio u sudijsku svlacionicu i verbalno napao sudije. Pa *ebo majku ako dijete iz osnovne skole ne bi skontalo da je gore nekome upasti u svlacionicu i vrijedjati ga nego komentarisati sudijski "rad"
Azmi Husić toliko nosi za granapa.
1000 KM zbog ulaženja u prostorije za sudije i vrijeđanje sudija?! Gdje je onaj @azizmpj što brani Premijer ligu?
Gdje prestaje logika, tu počinje NFSBiH !
Cuj 1000km "drakonska kazna" hahahahahaga
drakonske kazne hahahahhaha, mozda jesu za BiH jer im je plaća 2000-3000 KM, ali u svijetu toliko prosjecni golman zaradi a sekundu meča
Kriminalni savez treba pohapsiti