Kaka
0

"Drago mi je što je Ronaldo bio skuplji od mene"

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Playmaker brazilske nogometne reprezentacije, Kaka, sretan je činjenicom da nije najskuplje pojačanje madridskog Reala. Tvrdi da bi to bio težak teret za nositi, te da mu je drago što on nije na njegovim leđima.

Cristiano Ronaldo iz Manchester Uniteda i Kaka iz Milana pristigli su, među ostalima, prošloga ljeta u redove "kraljevskoga kluba" u transferima koji su iznosili nevjerojatnih 94, odnosno 65 miliona eura.

"O takvim stvarima u svlačionici ne pričamo, to je nešto čime se bave mediji i navijači. Ne gledam brojke i pritom ne mislim da moram igrati bolje, već mi je drago što je klub Cristiana platio više nego mene. Nije lako biti najskuplji nogometaš svijeta, to je težak teret i stavlja dodatni pritisak na igrača o kojem svi pričaju", tvrdi sjajni Brazilac.

"Ipak, mislim da se Cristiano dobro nosi s tim i da je klub napravio dobar potez njegovim dovođenjem za taj novac. Ove sezone će United shvatiti koliko je oslabljen, a meni je drago što je ovdje, što je moj saigrač u Realu", dodao je Kaka.