{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Dragan Perić: Baždarević me u Grenobleu ugostio kao rođeni brat

28.12.2014. u 16:24
58
18
Dragan Perić: Baždarević me u Grenobleu ugostio kao rođeni brat
58
Dragan Perić: Baždarević me u Grenobleu ugostio kao rođeni brat
Dragan Perić
Izborom u stručni štab A reprezentacije kojim će u budućnosti šefovati Mehmed Baždarević, Dragan Perić je dobio veliko priznanje za dosadašnji trenerski rad kako u Zrinjskom tako i u mladoj reprezentaciji BiH.
"Jučerašnji izbor je za mene prije svega ogroman poticaj za napredak i bolji rad. Ovo je vrh moje trenerske karijere i uz to velika čast i obaveza“, izjavio je Perić za Klix.ba.

Prijateljstvo Baždarevića i Perića traje godinama, a predstojeći angažman u stručnom štabu reprezentacije nije prvi vid saradnje pomenutih stručnjaka.

"Možda neki ne znaju, ali ja sam prilikom sticanja profi licence stažirao kod Mehmeda Baždarevića u Grenobleu. Upoznao sam tom prilikom i Stephane Gillija, sjajnog čovjeka i odličnog fudbalskog poznavaoca. Stephane je bio otvoren i susretljiv zbog čega sam mu vječno zahvalan. Mehmed Baždarević me je u Grenoblu ugostio kao rođeni brat“, kaže Perić.

Prve radne zadatke Perić će dobiti početkom nove godine.

"Nakon praznika očekujem prve radne zadatke i usmjerenja. Motivisan sam i spreman za novi izazov u trenerskoj karijeri“, kazao je na kraju Perić.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Reprezentacija BiH će protiv Belgije
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: