Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iskreno,nisam ljubitelj FK Sarajevo,ali isto tako niti Zeljeznicara... Ali trenera Jovica Dragana (Gagca),poznajem licno,i mislim da je to najperspektivniji trener u drzavi. Mislim,i nadam se buduci selektor nase reprezentacije akoBogda!!! Zelim mu mnogo zdravlja,i uspjeha,kako na privatnom,tako i poslovnom planu!!!
HORDE ZLA jedu za doručak manijake.
UNISTITI ce vas irfan pitari jeste CORAVI Hausref nije dosao samo iz razloga sto nije htio da dopusti Irfanu da mu on odredjuje sastav i prvih 11 kao i ko ce uci kad s klube Bravo Husrefe !
KAD VIDIM PLAVU BOJU SAHAT MI NA RUCI STANE.
sa zrinjskim uzeo prvenstvo 2008, i 2009 kup,u evropi prosao svaki put dobro,protiv brge,bratislave i odensea se nosili bili u egalu nismo se obrukali,sve utakmice kuci protiv veleza dobili a u vrapcicima nismo izgubili s jovicem na klupi,brojke sve govore ,rezultati su mjerilo ,SIR.DRAGANE JOVICU SRETNO GDIJE GOD BUDES,I VRATI NAM SE U ZRINJSKI VRATA SU TI STO SE ULTRASA TICE OTVORENA
Gospodin čovjek, ima rezultat iza sebe, najbolji kojeg smo mogli dobit. Husrefu svaka čast, al s njim uvjek neka frka, posvađa se s nekim...A za razliku od Osima juniora ne pravi se da je Alex Ferguson il Fabio Kapelo, radi i ne filozofira puno
mama ti igra u vrbanjusi, lijevog beka iza direka, braco ti mami trener....
9 ISTINA NAJVECEG OPTIMISTE MEDJU PITARIMA: 1-JOVIĆ DOBIJA OTKAZ U 6 KOLU, 2-SEZONU ZAVRŠAVAMO NA 8 MJESTU 3-U SEZONI 2012-2013 NEMAMO NOVCA PA NAM IGRAJU JUNIORI 4-BORIMO SE ZA OPSTANAK 5-KUKAMO,NEMOŽEMO PLATITI STADION OPŠTINI CENTAR 6-SELIMO U VOGOŠĆU 7-ISPADAMO IZ LIGE 8-SPAJAMO SE SA VRBANJUŠOM 9-BRACO TRENER.
komsije sretno!!
Da vam dodze i Pape opet ce vas Zeljo poderati...
OPTIMISTIČNA PROGNOZA: JOVIĆ DOBIJA OTKAZ U 6 KOLU,SEZONU ZAVRŠAVAMO NA 8 MJESTU,NEIDEMO U EUROPU,ŽOHARI I BORDO PRIJATELJI I DALJE VODE KLUB,U SEZONI 2012-2013 NEMAMO NOVCA PA NAM IGRAJU JUNIORI,BORIMO SE ZA OPSTANAK,KUKAMO,NEMOŽEMO PLATITI STADION OPŠTINI CENTAR,SELIMO U VOGOŠĆU,ISPADAMO IZ LIGE,SPAJAMO SE SA VRBANJUŠOM BRACO TRENER.
MENE OVO NE INTERESUJE JA NAVIJAM ZA NAJTROFEJNIJI KLUB U DRŽAVI
Dupla Kruna Je Naša. Kraj Priče !!!!
Sretno ,
BOLJI JE OD CUNGA LUNGE 100 PUTA..
@SA Ja što je ovaj mali plavi strumf informisan o dešavanjima u najvećem BH klubu. Zaradio si dvicu za trud koji si uložio kako bi nam na svoj ograničeni način to objasnio. Nemoj više širiti laži po ovom portalu idi na Grbavicu pa se informiši ako smiješ kod svog brke, šta ima kod vas u klubu? Pusti nas velikane da koračamo sigurnim i demokratskim koracima ka evropskom FK Sarajevo. Doviđenja zavidnici, kompleksaši i neznalice, jednom riječju moji učenici! Slušajte mene i postačete čestiti i kulturni ljudi bez ovih epiteta koje sada posjedujete.
cao cao vozdrica, cickovo ulje kosica - pozdravi nam mileta onako iz srca-