Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Testo tebi Arsene,ako dodze dzeko u City,zato ti tako govoris,Us+rala se gu+za xD
zacudjujuce koliko ima vlaha posjetioca ovog portala.
hahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahah idi bolan nemoj pametovat tu nesto...da si pametniji od njega ti bi bio tamo ( inace rijetkost je naci nekog pametnog na ovom Sarajevo-X)
MENI JE EDIN DŽEKO KO BRAT!
Pa zar se nogomet ne igra zbog golova.To barem Englezi znaju(doduse ovaj Wenger i nije Englez..).
šta će naši levati i nazovi stručnjaci, kad pogledam u onaj popišani savez sve mi je jasno, dzeko kad potpises za city plati par momaka da im se prosetaju po bubrezima svima redo m u savezu , želji itd itd
ma sve ih izbaciti,,,SVE!!! sve ce to dzeko nadomjestiti,,, sam ce igrati protiv svih i pobijediti (bas kao chuck norris) :))))))))))))))))))))
m.rzim želju , al obožavam džeku. najveći promašaj u istoriji kluba. dečka su otpisali kao netalentovanog hahhahahahahaha. i sad kao on je njihov igrač. ama nije on željin igrač, on je samo željino dijete koje nije bio dovoljno talentovan za\" giganta\" sa grbavice. amar osim poslije poklanjanja džeke može samo sanjati o vodjenju iole ozbiljnijeg kluba. pokušajte zamisliti razgovor u nekom klubu koji razmišlja o dovdjenju osima na čelo kluba\" ma to je onaj mali od ivice što je džeku dao BESPLATNO. željo je plafon osimu a džeki nije ni do koljena
Ja mislim da je fudbaler i da igra u nekoj Njemačkoj ekipi, ali provjeri još, nisam siguran.
Za razliku od Vas ovdje cijenjenih tastaturinih pametologa ovaj covjek zna sta prica dok je Vasa prica suplja ko Bosanski budzet. PS: navijac Manchester Uniteda
a gdje su naši stručnjaci u želji heheh j.... vas glupe u vas je momak sjedio na klupi dok su igrali tatini sinovi, popišam se na cijelu našu ligu i na \"stručnjake\" koji su u njoj,
Ima covjek pravo. Rizik je to. Al zato kad bi iz Torpeda doveli talentovanog Ihtijarevica, ne bi bilo nikakvog rizika neg garantovana fula.
Raspitaj se po carsiji, procitaj kakve novine, slusaj sta pricaju svjetski strucnjaci pa ces saznati tko je Dzeko.
Pa izbacice jednog vrhunskog igraca, a ubacice drugog vrhunskog igraca Dzeku.
Koja glupa izjava.Bitno je da ti imaš kloca Bentnera te slabašnog Šamaka.Da imaš Džeku skakao bi ti do plafona od radosti ali ko ti je kriv što si u siromašnom klubu koji može kupovati samo igrače tipa košćelnog ili skilačija.
Realno nema Edin kvalitet za Englesku ipak je Bundesliga slaba i lahko je davat tamo nekim Fraiburgima Moenchengladbachu ili Frankfurthu i to vide u svjetu i nije niko lud dat tolke pare realno vrijedi 5-6 miliona maraka a kamoli evra Džeka kloc.
Ja najviše volim Džeka.