Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moze Srbija mnogo od njih nauciti...
@nije_nego sta da naucimo? Da mislimo da nas neko voli, a taj isti koji mi daje drzavu, ne da mi da stavim nacionalne boje nego mi daju boje koje nemaju veze sa Albancima. A to su plava, zuta i bele zvezdice. Gde vidis te tri boje znas da je neki mutant drzava... Ili kako je to da u drzavi nemas jednog coveka koji je sposoban da radi u termoelektrani.
United States of Albania! KOSOVO JE SRCE ALBANIJE!!!!
Republika Srpska je Srbija, Herceg-Bosna je Hrvatska
@M0starskiRamb0x Pozdravi mi HRHB
hahaha dolazi medju siptarsku marvu primitivnu stoku hahaha smrdljivi primitivni majmuni
Ne znam šta vas čudi porast rasizma u Evropi, pa to je direktno proporcionalno broju desničarskih i fašističkih političkih stranaka koje se uzdižu širom kontinenta. Fudbal je uvijek bio najbolji pokazatelj simptoma u kojem se neko društvo nalazi.
Zajebani sipci! Dobro se prodaju, postujem!
Svaka čast.
Jesu namazani.
Nemoze niko sa siptarima,igrat cu keca na Kosovo nemoze Engleska golova dati koliko Sterling autogolova
Ovo nije nikakva vest, vest bi bila da su objavili sliku nekog srpskog fudbalera ili uopste svojih komsija Srba uz poruku dobro dosli, ne mora braco, moze prijatelji, komsije.
pa slicno izgleda kao i Kosovari i Karavlasi
na šta li ti ličiš?🐒?🐷? ili 🐏??
Ne objavljujete da je danas u Parizu Dan primirja iz Prvog svjetskog rata, valjda sto su se viorile i srpske zastave izmedju ostalih, a objavljujete ovako sporednu i nebitnu vijest.
trebala je proslava za Srbe biti na Krfu, tamo je kompletna vojska pobjegla na trogodišnji odmor 😂😂😂😁
@lale gator Posto je sejdo isao danas da kmeci Makronu povodom izjave da je BiH tempirana bomba, trebali ste mu dati onu jednu Varta zastavicu, nek mlati i on.😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Uvlače se đe god stignu a zapravo nema gorih osoba od njih!!!
@milankovacevic234999 jesu mraka znamo i mi al vi ste ubice djece srbi su dopustili četnicima da ubijaju i siluju a ima dobrih srba nemam sumnje u to
Šćipovi iskoristili situaciju da sebe predstave u boljem svjetlu, a realno su isti kao i ostali, mozda i gori.
@BIHTRANSPORT jest jaro, evo sav se iskrivih koliko mi krivo
Pa Albanci su kulturan narod.