Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zna Iker koga treba zagrlit. Buffon je katastrofalan kod branjenja penala. Grozan. Trebao je uvesti ono lazialsko smeće Marchetia da brani. Italija bi pobjedila. Gigi i na svjetskom 2006. da david trezegeaut nije pogodio prećku italija nebi nikada bila prvak. Taj čovjek nezna braniti penale i TAČKA...
ti si primjer zasto je nekad durex najbolje rjesenje...
A ti si glupi juventino. Pričam o repki. Serem se na juve. I btw jedi govna.
al' prije razmjnjivanja su se malo i pofatali :) (1. slika - gdje je lijeva ruka od Casillasa?)
topla braca
legende u svakom smislu,pravi sportisti,primjer mladima.
2 ponajbolja? 2 NAJBOLJA! Legende.
Nisu oni Ronaldo i Mesi...
Mnogi igrači treba da ovo uzmu kao primjer da se do respekta ne stiže isključivo pljuvanjem protivnika, nego poštovanjem protivnika. Iker je kapiten svjetskih i evropskih prvaka, najtrofejnijeg kluba na svijetu i jedan od najboljih golmana na svijetu ali opet Buffona gleda sa velikim poštovanjem! E pa svaka čast :)
ne znam zasto mi ovo izgleda kao da zelis reci da Buffon nije na njegovom nivou ? :)
ma ni blizu... :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)