Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realno nije do trenera. Npr. šta bi Ancelotti mogao uraditi sa San Marinom? nista. Tako i Vahid ne zeli nas da preuzme jer zna da nista ne bi mogao uraditi 🙄
Ne budi nikakvu nostalgiju i ne serite više sa njim.Čovjek nije trener uopšte
Treba mijenjati igrače,a ne selektore. Pogledajte kako hrvati igraju isto sa svakim selektorom do sada
Pa dajte mu da proba dvije tri utakmice i onko smo na dnu , koga briga , a mozda se i posreci ..
Pa nek proba bar je voli, probali su mnogi koje boli k... c samo zbog para pa ništa. Nek proba i Barba, gore ne može biti, dotakli smo dno.
dje si Travolta
Barba Legenda
Na osnovu čega se vazda na njega potencira? Koji su njegovi kvaliteti? Zaista nemam ništa protiv bilo koga, ali ebaše nas te emocije.
52 godine covjek ima i nije 7 dana nikog na svijetu vodio. On je samo zelja maloumnika.
Barbarez je po ocu SRBIN iz Mostara!! Njegova mati Zlata je pola Hrvatica pola Bošnjakinja, Sergej je tako tipični i pravi Bosanac i Hercegovac kao Željko Komšić kojem je majka Srpkinja otac Hrvat a supruga Sabina Bošnjakinja!! To su ljudi koji se prije svega identificiraju s državom jer su iz mješanog braka nikad neće bit oni "pravi" Bošnjaci, Srbi ili Hrvati!! Zato ne širite ovdje laži i dezinformacije!!
Drag mi je al covjek minute staza nema to nije ro
Kad su se vec mnogi ucili na reprezentaciji sto fali da i Barbarez proba. Selektor kockar se mentalitetom savrseno uklapa sa igracima turistima.
Barba kockar.
Ali kad ekipa ovdje uporedjuje jednog od najboljih igraca u istoji nogometa i jednog od najvecih trenera danasnjice sa barbarezom... hahahaha
Nije fer sa Barbarezove strane. On ima aspiraciju da bude selektor, a do sada nikoga nije trenirao. Umjesto poker turnira, bolje da se uhvati trenerskog posla, stekne znanje i iskustvo, pa nas jednog dana povede. Ovako ...
Nakon zadnjih utakmica je ocigledno da nemamo kvalitet. Bez obzira ko je trener trebali bi pobijediti "slabe" reprezentacije ako smo navodno dovoljno jaki. Realno stanje je da smo sada "slaba" reprezentacija. Dzeko je jedan i zalit cemo kada ne bude igrao za reprezentaciju a to je veoma blizu jer "godine cine svoje". Ono sto nas treba zabrinuti je to da se nijedan igrac ne namece kao novi lider. Dedic i Ahmedhodzic imaju kvalitet ali treba nam cijela ekipa ...
Barbarez, Topic, mnogi drugi nece doci u Fudbalski Savez dok je ova Mafija na vlasti!? Nije samo upitanju fudbal, kosarka, rukomet tenis dosta propada talenata rad njihovog cejfa!?