Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast Face TV :) Zaslužili su pretplatu, nisu ko neki
Ma koja pretplata, ili nek se komercijališu ili nek uvedu sistem plaćanja po odgledanom. Fiksna pretplata je izračunata po osnovi koliko njima treba za plata a ne po osnovi kvaliteta programa koji se gleda.
SNRT BHT TVSA ZIVJELI SPORTOVI I PRENOSI !
Internet live stream na aparatima.
isfuralo brateee
Ovo stvarno više nema smisla, zašto postoji tamo neka BHTV i FTV? Stalno traže novac a na programu im se konstantno prikazuju glupe turske serije i sevdalinke. U svijetu se svakodnevno dešavaju razne sportske manifestacije koje mi godinama ne gledamo ali zato na FTV-u makar jednom sedmićno, po hiljaditi put, gledamo film "Kod amidže Idriza". Pa da je dobio deset oskara dosta je više. Korisnicima treba omogućiti da sami biraju kome će plačati pretplatu.
ima večeras steaua vs partizan, rtrs rules, uvjek je lijepo gledat susjede u sportu koji im paše xd, što se tiče želje valja gledat mučenje 90 min džaba senad troši pare ako to ima smisla, svaka čast
Takode prenos radi britanski eurosport,sretno zeljeznicaru..
Najbolja televizija: FACE Najbolji klub: ŽELJO
Neka dogovore i nekog dobrog komentatora, a ne Bahu...
bruka i sramota od novinarstva,,,na članak od par rečenica sve greška za greškom...vi bi trebali raspisat konkurs da tražite 16 novinara a ne jednog!!
Pa ovo je klix nije oslobodjenje hahaha
JAO LAFO UCJENJIVALI IH , svaka cast na trudu ali ne kakite i ne izigravajte kao vi se jadni izborili .. aman pa nisu devedesete cc
e neka su "endoumice" otklonjene, sad mi je lakše :-)
jes ga neko zbrda-zdola napiso, ko da je nogama tipko..
luno kako si rekla gdje parkiras iskrivi vrat da skontam ko si al ne ide mi baš 😁😁😁😁😁