Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo!
Tooo svaka cast upravi
Sretno i neka bude barem 50%onako kako su obecali!
Hajmo sad lopate u ruke i juriiiiiiiiiiis.
vec vidim obracune manijaka i hordi na slovu "V" :D
Jel vidis ko ce pobjediti da i ja imam kakve koristi?
@Glupan98 hahahhahaa ma x brate..poklon kvota 3,3 u super ponudi :D
lijepa vijest
Evo javljaju da je kolona bagera i teskih kamiona iz pravca ilidze krenula prema grbavici. Upozorava se gradzanstvo tog naselja i sire da ce narednih 49 godina dolaziti do zastoja saobracaja u tim naseljima,ujedno trazi se vise siptara za mijesanje betona i nosanje istog. Mole se jos jednom svi koji su prosili zdusno zadnjih mjeseci da se okupe kod vjecne vatre i onda rasporede duz vase miskina ulice i po carsiji da jos jednom zajedno puste suzu za svog kmelju i sugavicu.
Odakle li si ti "gradzanstvo"?
ja veceg seljacine od tebe ne vidjeh na klix-u
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Buraz ima ovo da kida .... NA EVROPSKOJ GRBAVICI HISTORIJA CE DA SE PISE !
@tuzlak478 Bice Bosna opet ponosna :D
2045 gotovo...mozda.
August krija.....placena
@iščapljine pazi se da te zmija ne ujede kad odes na sugavicu jer nema seruma u Sarajevu protiv zmijskog otrova,a ako ti se pripisa mozes iza semafora ili reflektora. Za sranje ipak moras izaci sa stadiona u loris negdje u kafic.
gdje je ovdje ćiro. mislim da bi se morao uklopiti u istočnu tribinu
ili će umjesto ćire stajati zubna pasta