{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Dobojska Sloga osudila fašizam Vojvoda

S
29.8.2011. u 13:57
0
24
Dobojska Sloga osudila fašizam Vojvoda
0
Dobojska Sloga osudila fašizam Vojvoda
Foto: Arhiv
Uprava Fudbalskog kluba FK Sloga iz Doboja osudila je ponašanje pojedinaca, koji su kao navijači ovog kluba, prilikom povratka sa utakmice odigrane u subotu, 27. avgusta u Zvorniku, počinili incidente u Gornjoj Kalesiji.
"Uprava Sloge ograđuje se od djelovanja takvih grupa koje, čineći nedjela, nanose štetu ne samo klubu za koji navijaju, nego i cijeloj sportskoj javnosti, kao i društvu u cjelini", navodi se u saopštenju koje je potpisao predsjednik Izvršnog odbora FK Sloga Branko Joksimović.

On je naglasio da su navijači Sloge, koji su na ovu utakmicu došli samoorganizovano, bodrili klub i tokom cijele utakmice fer i korektno navijali.

Joksmović je pozvao navijače kluba Sloga i ostalih klubova, da radi promocije sporta dostojanstveno navijaju za boje svojih klubova, i da se uzdrže od bilo kakvih provokacija, kako na sportskom terenu, tako i izvan njega.

Joksimović je pozvao nadležne organe da ovaj slučaj u potpunosti ispitaju i da odgovorne za ovaj incident, u skladu sa zakonom, najoštrije kazne.

Federalni mediji prenose da je nekoliko navijača FK Sloga po povratku sa utakmice iz Zvornika u subotu, 27. avgusta, vršilo fiziološke potrebe pored mezarja, te da je jedan od njih skinuo sa jarbola zastavu Armije BiH.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Selektor Zmajeva treba biti
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: