Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Razlog za mahinaciju...
Sad ce odjednom protivnicima borca kljucni igraci namah koronu fasovat
interesantno na jesen i na zimu divlja virus a jos zanimljivije je mjere koje razne zemlje uvode upravo u ovom periodu i onda na priljece i na ljeto kad je normalno da ima manje bolesnih to opravdavaju kao eto mjere su dale retultate i malo po malo sve nelogicnije i bolesnije mjere donose
tako vijekovima virus hara u to doba , samo sto je sad korona pa kao...
ko ce ici da gleda nase tekme na minusu
PCR test pao na niz sudova širom svijeta, jer DAJE LAŽNE REZULTATE!!! Po tom testu su pozitivni i kozije mlijeko i papaja! U toku je tužba za zločin protiv čovječnosti, koju predvodi dr.Reiner Fuellmich i u kojoj učestvuje do sada 20 zemalja, i koja detaljno dokazuje kako je obmanut i prevaren narod širom planete ovim lažnim testom, za kojeg je inače Kery Mulis tj pronalazač testa rekao da se ne smije koristiti za dijagnostiku jer daje lažne rezultate!!!