Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@rossonero Ja da sam navijac Milana molio bi boga da od ovoga ne bude nista. Od Cassana su ko tinejdzera jos u Romi pravili zvijezdu pa je pomahnito malo, a ovaj frajer je kreten klasicni, al hajd.
trolu ne boj se. ko god dođe u milan shvatio je da je nemoguće da dalje napreduje u karijeri pa svako dođe pameti i podredi se timu kao što je to uradilo dosad mnogo igrača ibra, cassano, boateng itd. tako će i tevez, cassano je bio veća budala od njega bar 2x pa se smirio!
Dva idiota zaljubljena u sebe zajedno u napadu, Tevez i Ibrahimovic, bice zanimljivo.