Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Brz oporavak
u nas u ligi umjesto fudbala jos malo bice kik boks ili oni keceri kako se vec zovu .
brz oporavak zelim
ja nisam pomislio da je on kriv,ali Bog kaznjava i neduzne,sto znaci neko drugi to uradio ali taj neduznik platio cijenu,i
Zelim ti brz oporavak i da ubuduce ziv i zdrav dozivis puno poraza od Veleza.
Nije cudo da se To desava bas na stafionu Veleza,Bijeli brijeg koji je nadsilno oduzet,tako da nrko To mora platiti,,kaze se u naradu,,,deveto koljeno mozr da plati cijrnu ZA neka djela koje du rafdili njihivi predhodnici,,,tako da ja podrzavam....Bog CE da kazni svakoga ko otima na dilu od drugoga,,,Dobro razmisli kad izadjes na teren da igras da je Taj stadion na dilu otudjen...
haj ne seri,nije momak oteo stadion,pusti tu logiku!
Haha Tri puta prvaci dosta za rec.haha logika ti je za 10 pa recimo zasto su poplave kazna dobro ste se zamjerili nekome.
@Seljok Gosn Seljok je uistinu vanserijski lik - krasi ga vrhunski primitivizam i izuzetna glupost. Kao i administratora.