Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba pomenuti da Dario Đumić ove sezone nije propustio ni jednu minutu igre.
Bio jednom jedan klix
IMA LI CLANKA DA JE BOSNA POBJEDILA IGOKEU ? DA MALO I VI UCESTVUJETE U PROMOCIJI BH KOSARKE! ? ! ?
Uz duzno postovanje, ovo utakmica koje sam te gledao su najbolja preporuka Mesi da te u reprezentaciju ne zove ni kao pomocno osoblje. jednostavno limitiran igrac, i to u svakom pogledu.
Naravno da možemo, i moramo ih dobiti! Iskreno se nadam, i vjerujem, da će Dario biti stub odbrane naše reprezentacije, još samo da prijeđe u bolji klub!
Koliko li je ojra kostao ovaj intervju :) :) :)
Bas sam pomislio isto. Ni od kuda je iskrsnuo u repki, i sada ni od kud daje i intervjue. :P Ili je to sto insinuiras, ili je ovima u kliksu nestalo posla... :)
@skroz.anoniman ma to ti pricam,lik je klocina al uz pomoc ojra eto ti clanak na Klixu o njemu :)